Bakan ve beraberindekilerden esnaf ziyareti

Açılışın ardından Bakan Eroğlu, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek esnafı ziyaret etti.Ambaryolu esnafı ile biraraya gelen Bakan Eroğlu ve beraberindekiler esnafa bol kazançlar diledi. Gezi sırasında vatandaşlarımızın talep ve önerilerini de dinleyen Bakan Eroğlu ve beraberindeki heyet halkımızın büyük teveccühü ile karşılandı. [&hellip]

Bakan ve beraberindekilerden esnaf ziyareti

Açılışın ardından Bakan Eroğlu, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek esnafı ziyaret etti.
Ambaryolu esnafı ile biraraya gelen Bakan Eroğlu ve beraberindekiler esnafa bol kazançlar diledi. Gezi sırasında vatandaşlarımızın talep ve önerilerini de dinleyen Bakan Eroğlu ve beraberindeki heyet halkımızın büyük teveccühü ile karşılandı. Ambaryolu Katlı Otopark projesini de görme fırsatı bulan Bakan Eroğlu; projenin hayata geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı tebrik etti.
Bakan Eroğlu, “Böyle bir otopark ilimiz açısından gerçekten çok önemliydi. Yolların selameti açısından araç sahiplerinden istirham ediyorum; gelsinler araçlarını buraya park etsinler” dedi.

Bakmadan Geçme