Bakan Varank, Vali Tutulmaz'ı ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti   Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Müdürleri Valilik Binası girişinde karşıladı. Bakan Varank, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra [&hellip]

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Müdürleri Valilik Binası girişinde karşıladı. Bakan Varank, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçti.
Bakan Mustafa Varank’ı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Vali Mustafa Tutulmaz, Bakan Varank’a Afyonkarahisar’ın ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikler, turizm potansiyeli ve sanayi alanındaki gelişmişlik düzeyi hakkında bilgiler verdi.
Vali Tutulmaz’a teşekkür eden Bakan Varank, karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaretini noktaladı.

Bakmadan Geçme