Bakan Kurum bugün Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Afyonkarahisar'da ilk olarak bugün saat 12.30'da Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret edecek. Valilikte basın açıklaması yapacak olan Kurum Cuma namazını İmaret Camii'nde kılacak.Öğle yemeğini Mihrioğlu Konağı'nda yiyecek olan Kurum, sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yürütüldüğü Mevlevihane çevresi, Taci Ahmet Mahallesi, Akmescit Mahallesinde incelemelerde bulunacak. Millet Bahçesi alanı olarak teklif edilen Örnek [&hellip]

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Afyonkarahisar’da ilk olarak bugün saat 12.30’da Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret edecek. Valilikte basın açıklaması yapacak olan Kurum Cuma namazını İmaret Camii’nde kılacak.
Öğle yemeğini Mihrioğlu Konağı’nda yiyecek olan Kurum, sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yürütüldüğü Mevlevihane çevresi, Taci Ahmet Mahallesi, Akmescit Mahallesinde incelemelerde bulunacak. Millet Bahçesi alanı olarak teklif edilen Örnek Mahallesi’nde inceleme akabinde Bakan Kurum İscehisar ilçesine giderek TOKİ konutlarını yerinde görecek. Frig Vadisi Proje Alanında incelemelerde bulunacak olan Kurum, akşam saat 18.00’de AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. Parti ziyaretinin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret edecek olan Kurum akşam saatlerinde Afyonkarahisar’dan ayrılacak.

Bakmadan Geçme