Bakan Günay geliyor – Kocatepe Gazetesi

NG Güral Hotel'de 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek 1'inci Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi'ne Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katılacak Avrupa'da yaşlanan nüfusun termal turizme daha yoğun ilgi göstermesiyle pazar payı artan termal turizm yatırımlarının sayısı Türkiye'de de hızla artıyor. Termal yurizm yatırımlarından son dönemde en büyük payı alan Afyonkarahisar, termal [&hellip]

Bakan Günay geliyor

NG Güral Hotel’de 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek 1’inci Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi’ne Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katılacak

Avrupa’da yaşlanan nüfusun termal turizme daha yoğun ilgi göstermesiyle pazar payı artan termal turizm yatırımlarının sayısı Türkiye’de de hızla artıyor. Termal yurizm yatırımlarından son dönemde en büyük payı alan Afyonkarahisar, termal turizm alanında önemli bir zirveye ev sahipliği yapacak.
NG Güral Afyon, termal turizme yepyeni bir anlayış kazandırma ve Avrupa’ya Türkiye`nin “luxury thermal” konusundaki çalışmalarını tanıtma amacıyla 1’inci Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi`ni organize ediyor. Avrupa`nın termalle ilgili ihtiyaç ve eksikleriyle, Türkiye’de bu alana yatırım yapan işletmeleri bir araya getirecek zirve 16 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleşecek. Bakan Ertuğrul Günay’ın da katılacağı zirveye Türkiye’nin önde gelen turizm işletmelerinin sahipleriyle, yöneticileri davetli.
Katılımcılar arasında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Kültür ve Turizm Müsteşarı Özgür Özaslan`ın da bulunması beklenen Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi yarın akşam düzenlenecek galayla başlayacak. Dünyada ilk defa düzenlenecek zirvede “luxury thermal” kavramını profesyoneller masaya yatıracak. ‘Avrupa Turizm Piyasalarında Türkiye`deki Termal Ürünlere Bakış’ panelin de yapılacağı zirveye TUI AG Uluslararası İlişkiler ve Yatırımlar Direktörü Günter İhlau konuşmacı olarak katılacak. Zirvede ‘2023 Türkiye Kalkınma Planı Kapsamında Termal Turizmde Yeni Tahsisler ve Teşvikler’ konusu da gündeme gelecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme