Bakan Gül, bugün Afyon’da

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bugün Afyonkarahisar’da çeşitli temaslarda bulunacak   Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bugün sabah saat 9:30’da Korel Termal’de Türkiye Adalet Akademisi ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca düzenlenecek olan Yılsonu Değerlendirme Toplantısı ve Meslek İçi Eğitim Seminerine katılacak. Daha sonra saat 11’de Afyonkarahisar Adliyesi’ni ziyaret edecek olan Bakan Gül ardından Cuma namazını İmaret Camii’nde kılacak. [&hellip]

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bugün Afyonkarahisar’da çeşitli temaslarda bulunacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bugün sabah saat 9:30’da Korel Termal’de Türkiye Adalet Akademisi ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nca düzenlenecek olan Yılsonu Değerlendirme Toplantısı ve Meslek İçi Eğitim Seminerine katılacak.
Daha sonra saat 11’de Afyonkarahisar Adliyesi’ni ziyaret edecek olan Bakan Gül ardından Cuma namazını İmaret Camii’nde kılacak. Saat 14’te Afyonkarahisar Valiliği, 14:30’da Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Gül, son olarak saat 15:00’da AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek.

Bakmadan Geçme