• Haberler
  • Gündem
  • Bakan Göktaş'tan, Bolvadin'de Huzurevi Yapımına Tam Destek

Bakan Göktaş'tan, Bolvadin'de Huzurevi Yapımına Tam Destek

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve işadamı Serdar Korkmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Bolvadin İlçesine huzurevi yapımı konusunu görüştüler.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve hayırsever işadamı Serdar Korkmaz’ı makamında kabul etti. Ziyarette Bolvadin İlçesine yapılacak olan huzurevi projesinin detayları, inşaat süreci ve planlanan hizmetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bakan Göktaş, projeyle ilgili tüm süreçlerin hızlı ve etkin bir şekilde ilerlemesi için bakanlık olarak gereken tüm desteği sağlayacaklarını ifade etti.

BAKAN GÖKTAŞ SERDAR KORKMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Göktaş, huzurevi projesinin Bolvadin’de hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekerek, “Yaşlılarımızın rahat ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bolvadin’e yapılacak olan huzurevi projesi bu çabalarımızın bir parçasıdır ve bu konuda Huzurevini yapacak olan iş adamımız Serdar Korkmaz’a teşekkür ederim. Projeyle ilgili tüm süreçlerin hızlı ve etkin bir şekilde ilerlemesi için bakanlık olarak gereken tüm desteği sağlayacağız.” dedi.

TAYTAK: HUZUREVİ BOLVADİN’E KATKI SAĞLAYACAK

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, huzurevi projesinin Bolvadin İlçesine büyük bir katkı sağlayacağını belirterek, “Yaşlılarımızın daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için bu projeyi önemsiyoruz. Bakanlığımızın desteği ve hayırsever iş adamımız Serdar Korkmaz’ın girişimleri ile huzurevi inşaatına en kısa sürede başlamayı planlıyoruz.” diye konuştu.

AYNACI: HUZUREVİ PROJESİ ÖNEMLİ BİR ADIM

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ise huzurevi projesinin Bolvadin halkı için büyük bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Aynaca, “Bu proje, yaşlılarımızın huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri adına atılmış önemli bir adımdır. Projenin hayata geçip en kısa sürede tamamlanması için belediyemiz olarak tüm gayretimizle çalışacağız.” şeklinde konuştu.

KORKMAZ: YAŞLILARIMIZA HİZMET VERMEKTEN GURURLUYUM

Hayırsever iş adamı Serdar Korkmaz da huzurevi projesine destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Toplumumuzun her kesimine hizmet etmek, yaşlılarımızın daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlamak adına bu projeyi hayata geçirmekten gurur duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme