Bakan Göktaş, Cemevi'nde Aşure Lokması'na Katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar Cemevi'nde Aşure Lokması'na katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av.Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin ile birlikte Afyonkarahisar Cemevi’nde Aşure Lokması’na katıldı.

Haber
“KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN”
Bakan Göktaş, “Afyonkarahisar Cemevinde bir araya geldiğimiz ve aşure lokmasını paylaştığımız canlarla sevgi ve muhabbetle kucaklaştık. Muharrem ayının son günlerini birlikte idrak ettiğimiz Alevi-Bektaşi vatandaşlarımızla aşure kazanının başında kardeşliğimizin daim olması için dualar ettik. Sıcak karşılamaları ve samimi muhabbetleri için kendilerine en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber
DERNEK BAŞKANI MUSTAFA GÜLLÜ TEŞEKKÜR ETTİ
Afyonkarahisar Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Güllü de “Cemevi’nde Aşure Lokmamıza bizleri onurlandıran Sayın Bakanımıza, Valimize, AK Parti Milletvekillerimize, Dedemize, AK Parti İl Başkanına ve yöneticilerine, canlara dostlara, STK başkanlarımıza yöneticilerine, muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza, katılım sağlayarak destek oldukları için teşekkür eder saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Haber
KÖKSAL İMZALI TAHLİYE YAZISI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ
Afyonkarahisar Cemevi, Afyonkarahisar Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri Federasyonu’na Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal imzalı “tahliye” yazısı ile gündeme gelmişti. Yazıda, binanın tahliye edilmesi istenmiş, Güllü de binanın ibadethane olarak kullanıldığına dikkat çekmişti.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme