Bakan esnafı yine es geçmedi

Dün gerçekleştirilen Yüksek Hızlı Tren temel atma töreni nedeniyle Afyonkarahisar'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, öğleden sonra da esnaf ziyaretinde bulundu. Kurtuluş ve Tuz Pazarı Caddesi esnafını ziyaret eden Bakan Eroğlu ile esnaflar arasında zaman zaman renkli anlar da yaşandı Ankara-Afyonkarahisar Hızlı Tren Hattı’nın temel atma törenine katılmak üzere Afyonkarahisar’a [&hellip]

Bakan esnafı yine es geçmedi

Dün gerçekleştirilen Yüksek Hızlı Tren temel atma töreni nedeniyle Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, öğleden sonra da esnaf ziyaretinde bulundu. Kurtuluş ve Tuz Pazarı Caddesi esnafını ziyaret eden Bakan Eroğlu ile esnaflar arasında zaman zaman renkli anlar da yaşandı

Ankara-Afyonkarahisar Hızlı Tren Hattı’nın temel atma törenine katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, temel atma törenin ardından bir başka törene katılmak üzere Malatya’ya gidecek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı Afyonkarahisar Askeri Havalimanı’nından yolcu etti. Yıldırım’ın uğurlanmasının ardından Afyonkarahisar kent merkezine dönen Bakan Veysel Eroğlu Ankara’ya dönmeden önce Afyonlu esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
Esnaf ziyaretine Tuz Pazarı Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek başlayan Bakan Eroğlu, aktar ve baharatçılardan Aromatik Bitkiler Merkezi’ni aktif kullanmalarını istedi. Orada yetiştirilecek bitkilerin hem satışının hem ihracaatının önemine değinen Eroğlu, ziyaret ettiği esnaftan o an dükkanda bulunan müşteriler için yüzde 10 indirim istedi. Ziyaret ettiği esnaftaki Afyonkarahisar’a özgü ürünleri alarak gösteren Bakan Eroğlu, yöresel ürünlerin tanıtımının iyi yapılması gerektiğini belirtti.
Esnaf ziyaretlerinde Bakan Eroğlu’na Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün ve Sait Açba ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ile Ak Parti Afyonkarahisar il teşkilatı üyeleri eşlik etti. Kurtuluş Caddesi’nin ardından Taş Medrese’yi de ziyaret eden Bakan Eroğlu’nun ziyaretlerinde su faturalarından, kaldırım döşemelerine kadar Afyonkarahisar’ı ilgilendiren pek çok konu gündeme geldi. Kent merkezinde gördüğü yavru kuzuyu seven, yaylı tambur dinleyen Eroğlu’nun ziyaretlerinin ayrıntıları yarın Gazeteniz Kocatepe’de.

Bakmadan Geçme