• Haberler
  • Genel
  • Bakan Eroğlu’nun desteği, Afyon için önemli

Bakan Eroğlu’nun desteği, Afyon için önemli

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun destekleriyle Devlet Su İşleri’nin önemli yatırımlara imza attığını belirtti DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Altınok Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak istediğini söyleyen DSİ Isparta 18. Bölge Müdürü Mustafa Altınok 'Bu vazifede çalışmak bizim [&hellip]

Bakan Eroğlu'nun desteği, Afyon için önemli

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun destekleriyle Devlet Su İşleri’nin önemli yatırımlara imza attığını belirtti

DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Altınok Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak istediğini söyleyen DSİ Isparta 18. Bölge Müdürü Mustafa Altınok; “Bu vazifede çalışmak bizim için hem kolay hem de zordur. Zor olan kısmı ortada çok önemli bir başarı var. Bu başarıyı en azında aynı seviyede tutmak veya bu başarının da üzerine çıkartılmasıdır. Kolay olan yanı ise bölgemizde mevcut gelişmiş bir potansiyel var. Bu anlamda da başarı tek kişiden kaynaklanmaz, bir başarı bütün halinde elde edilir. Bizlerde bu bütünün içerisinde en iyi şekilde bir yer alacağız” dedi.
BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yeni görev yerinde Mustafa Altınok’a başarılar dileyen Vali Balkanlıoğlu; “DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğü, sizden önceki dönemde Murat Acu Bey’in de gayretleriyle çok büyük ve güzel çalışmalara imza attı. Tabii Afyonkarahisar’ın Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun önemli destekleriyle DSİ çalışmaları anlamında büyük kazanımları oldu. Sizinde bu anlamda daha iyi bir gayret sarf edeceğinize inanıyor ve mevcut başarının sizinle birlikte artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.
TÜM TÜRKİYE’YE HİZMET EDİYOR
Vali Balkanlıoğlu; “Malum kurak bir sezon geçiyoruz. İnşallah bu durum sona erer. Tabi sular akarken bunu muhafaza etmek ve depolamak gerekiyor. Bu anlamda baraj yapılabilecek her yere baraj, gölet yapılacak olan her yere gölet yapmak önemli. DSİ son dönemlerde büyük atılımlar yaptı. Bilhassa son on yılda baş döndürücü biz hızla büyümeye devam ediyor. Bu başarıda fedakarca çalışan yönetici ve personelin katkısı çok büyüktür. Özellikle sahada çalışan ve denetleyen insanların fonksiyonu çok fazladır. Ayrıca Türkiye’nin neredeyse 2/3 kadar şehrin içme suyunun DSİ tarafından temin edildiğini biliyorum. Daha önceleri su sıkıntısı çeken illerimiz vardı. Bir yatırımın önce temelleri atılır sonra bu temellerin tamamlanması için yıllarca beklenirdi. Şimdi ise kısa sürede yatırımlar tamamlanıyor. Bu anlamda bu ilerlemelerin DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğü tarafından devam ettirileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme