Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu’na Konyalı yardımcı – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri
Bakan Eroğlu’na Konyalı yardımcı

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilmesi beklenen ve şu anda kararnamesi Köşk’te bulunan AK Parti Konya Eski Milletvekili Harun Tüfekçi, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret etti. Tüfekçi, Afyonkarahisar’ın AK Parti’ye girdiği her seçimde büyük bir destek verdiğini hatırlattı.
Parti çalışmaları hakkında Harun Tüfekçi’ye bilgiler veren Yurdunuseven, “1 Kasım seçimlerinde son 65 yılın en yüksek oy oranını aldık. 7 Haziran seçimlerinde 227 bin olan oyumuzu 1 Kasım seçimlerinde 280 binin üzerine çıkardık. Kurumsal bir parti olmamız nedeniyle toplantılarımızı ve çalışmalarımızı büyük bir özveri içerisinde yapıyoruz. Teşkilatlarımızın fedakarlığı 1 Kasım’da oylarımızı arttırdı” dedi.
ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILDI
Yurdunuseven’e ve teşkilatına çalışmalarında başarılar dileyen eski Milletvekili Tüfekçi, Afyonkarahisar’ın AK Parti’ye girdiği her seçimde büyük destek verdiğini söyledi.
Tüfekçi şöyle konuştu:
“Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Afyonkarahisar’a geldik. Sizleri ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunmak istedik. Afyonkarahisar’ı yakından takip ediyoruz. Kent son 13 yılda önemli yatırımlar aldı ve almaya da devam ediyor. Afyonkarahisar’a yapılacak yatırımlara destek olacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti