• Haberler
  • Genel
  • Bakan Eroğlu yatırımları anlattı – Kocatepe Gazetesi

Bakan Eroğlu yatırımları anlattı – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sinanpaşa ilçesine bağlı Tınaztepe ve Akören beldelerini ziyaret etti Sinanpaşa'ya bağlı bazı beldeleri ziyaret eden Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgisi karşısında memnuniyetini ifade eden Bakan Prof. Dr. Eroğlu, vatandaşların taleplerini de bizzat dinleme fırsatı [&hellip]

Bakan Eroğlu yatırımları anlattı

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sinanpaşa ilçesine bağlı Tınaztepe ve Akören beldelerini ziyaret etti

Sinanpaşa’ya bağlı bazı beldeleri ziyaret eden Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgisi karşısında memnuniyetini ifade eden Bakan Prof. Dr. Eroğlu, vatandaşların taleplerini de bizzat dinleme fırsatı buldu.
Buradaki ziyaretinde belde halkına seslenen Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Tınaztepe beldesinin Kurtuluş Savaşı’nın yaşandığı bölge olması sebebiyle tarihi bakımdan önemli olduğunu vurgulayarak buraya hizmet etme-ye devam edeceklerini kaydetti.
AK Parti hükümetinin 8,5 yılda ülke genelinde ve Afyonkarahisar’da yaptığı yatırımlar hakkında bilgi veren Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, diğer hükümetlere nazaran eğitime ayrı bir önem verdiklerini, bu önemi de eğitime ayrılan bütçeyi 7 kat arttırarak gösterdiklerini belirtti. Sağlık alanında gerçekleştirilen değişim sayesinde vatandaşın istediği hastanede muayene olmalarını sağladıkları belirten Prof. Dr. Eroğlu, sadece sağlık alanında değil, ulaşımda, baraj ve gölet yapımında ve daha birçok alanda yatırım yaptıklarını ifade etti.
Konuşmasının ardından AK Parti Tınaztepe belde binasını hizmete açan Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, daha sonra belediye tarafından yapılan kapalı halı saha tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Halı saha açılışının ardından sahada penaltı kullanan Prof. Dr. Eroğlu, kullandığı penaltıları gole çevire-rek belde sakinleri tarafından büyük alkış aldı.
2010-2011 Futbol Sezonu 1. Amatör Ligi’nde şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükselen Tınaztepe Belediyespor’un kulüp binasını da ziyaret eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na kulüp yöneticileri tarafından adının yazılı olduğu Tınaztepe Belediyespor forması hediye edildi. Burada da yöneticilerle masa tenisi oynayan Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, penaltı atışlarındaki başarısını masa tenisinde de göstererek rakibini mağlup etti.
Tınaztepe ziyaretinin ardından Akören Beldesine geçen Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, kendisini bekleyen vatandaşlar ile kucaklaştı. Akören halkının kendisine gösterdiği sıcaklıktan dolayı mutluluğunu ifade eden Bakan Prof. Dr. Eroğlu, aileleri ile birlikte meydana gelen çocuklarla da yakından ilgilendi.
Coşkulu kalabalıktan çok etkilendiğini ifade eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu coşkunun hiç bitmeden devam etmesi temennisinde bulundu. Kalabalığa hitap eden Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, 2002-2011 yılları arasında hükümet tarafından çok büyük yatırımların yapıldığını kaydetti. Ülke genelindeki yatırımların yanı sıra yurtdışında da Türkiye’nin itibarının yükseldiğini belirten Bakan Prof. Dr. Eroğlu, . ülkemi-zin büyük bir değişim ve büyüme içerisinde olduğunu ifade etti.

Bakmadan Geçme