Bakan Eroğlu ve Ürün, Çöl’ü kutladı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Çöl’ü tebrik etti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Sandıklı Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çöl'e kutlama mesajı gönderdi. Eroğlu'nun mesajında, 󈬎 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Sandıklı Belediye Başkanlığı'nı kazanmanız dolayısıyla [&hellip]

Bakan Eroğlu ve Ürün, Çöl'ü kutladı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Çöl’ü tebrik etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Sandıklı Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çöl’e kutlama mesajı gönderdi. Eroğlu’nun mesajında, “30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Sandıklı Belediye Başkanlığı’nı kazanmanız dolayısıyla duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Ülke yönetiminde olduğu gibimahalli idareler hizmetlerinde de destanlar yazan,bu meyanda kısa vadeli hedeflerin yanında,BüyükTürkiye vizyonu için 2023,2053,ve 2071 gibi uzun vadeli hedefler belirleyen AK PARTİ ve Hükümetimizin bu aziz milletimize olan hizmet aşkı; 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde vatandaşımızın artan teveccühü ile taçlanmış ve üzerimize yeni ve büyük mes’uliyetler yüklemiştir” ifadelerine yer verildi.
SANDIKLI’YA TAM DESTEK
Eroğlu, güzel hizmetler temennisi ilettiği mesajında “Esasen Hükümet olarak başarımızın temelinde vatandaşlarımıza hizmet sunarken hak ve adalete uygun,şeffaf ve hesap verebilir bir irade, kaynakları verimli kullanma ve kaliteli hizmet anlayışı yatmaktadır. Belediyecilik hizmeti,öncelikle kararlı,öz güven sahibi, cesur, hamleci, yenilikçi, halka hizmeti hakka hizmet bilen ve gönüller fetheden bir anlayış çerçevesinde, istişare ve ortak akılla hareket etmek prensibine dayanır.
Bu vesileyle Sandıklı’lı vatandaşlarımıza yapacağınız güzel hizmetler de hükümetimizin ve bakanlığımızın desteğinin yanınızda olduğunun bilinmesini ve bu önemli vazifenizin size ve Sandıklı’lı vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder başarılar dilerim” diye konuştu.
HAYIRLI HİZMET DUASI
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ise “30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Sandıklı İlçe Belediye Başkanlığı’na seçilmenizden dolayı sizi ve Şahsınızda gece gündüz çalışan tüm teşkilat mensuplarımızı ayrı ayrı tebrik eder hayırlı ve başarılı hizmetler gerçekleştirmenize dua eder selam ve muhabbetlerimi sunarım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

SEL VE YAŞAR’DAN ZİYARET

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

30 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilerek seçilen ve İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde geçen beş yılda başarılı çalışmalara imza atan Salih Sel Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.
Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.
Çocukluk yıllarının geçtiği Sandıklı’yı hiçbir zaman unutmayan ve Sandıklı’da bir çok faydalı hizmete imza atan,Ankara,Yenimahalle Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Fethi Yaşar 30 Mart Yerel seçimlerinde Sandıklı Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çöl’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.Başkan Yaşar’ın Sandıklı’mızın gururu olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Çöl,“Ankara’nın en büyük ilçelerinden biri olan Yenimahalle’den tekrar Belediye Başkanı seçilmeniz bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı.Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti.İkinci beş yıllık dönemdede başarılı çalışmalarınızı takdirle takip edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme