• Haberler
  • Genel
  • Bakan Eroğlu geri döndü – Kocatepe Gazetesi

Bakan Eroğlu geri döndü – Kocatepe Gazetesi

7 Haziran seçimlerinde İzmir'den milletvekili adayı gösterilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Kasım erken seçimleri için yeniden memleketi Afyonkarahisar'dan aday oldu. AK Parti'nin listesinde Milletvekili Halil Ürün yer almadı Yaklaşan 1 Kasım Milletvekilliği Seçimleri öncesi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları dün YSK'ya sunalan liste ile açıklandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel [&hellip]

Bakan Eroğlu geri döndü

7 Haziran seçimlerinde İzmir’den milletvekili adayı gösterilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Kasım erken seçimleri için yeniden memleketi Afyonkarahisar’dan aday oldu. AK Parti’nin listesinde Milletvekili Halil Ürün yer almadı

Yaklaşan 1 Kasım Milletvekilliği Seçimleri öncesi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları dün YSK’ya sunalan liste ile açıklandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yeniden Afyonkarahisar’dan aday olarak gösterildi. Kesinleşen 1 Kasım Seçimleri Milletvekili Aday Listesi, şu şekilde:
İlk sırada Veysel Eroğlu yer alırken, mevcut Milletvekili Ali Özkaya ikinci, Hatice Dudu Özkal üçüncü, TORKU Şirketler Grubu CEO’su Mehmet Koca dördüncü ve Cengiz Sağlam beşinci sırada.
ÜRÜN VE ZEYBEK
LİSTEDE YOK
AK Parti’de “sürpriz” aday gösterilenlerden çok, aday gösterilmeyenlerde yaşandı. Milletvekili Halil Ürün’ün yanı sıra Eski İl Başkanı Mehmet Zeybek, EPDK Üyesi Fazıl Şenel, listeye giremedi. Afyonkarahisarlı olmaması ile gündeme gelen mevcut milletvekili Remziye Sıvacı da liste dışında kaldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme