• Haberler
  • Genel
  • Bakan Eroğlu bugün Afyonkarahisar’da – Kocatepe Gazetesi

Bakan Eroğlu bugün Afyonkarahisar’da – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bugün bir dizi programa katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelecek Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün sabah saat 9.30’da AB Su Kalitesi İzleme Projesi Akarçay Pilot Havzası sonuç toplantısına katılacak. Toplantı Güral Otel’de gerçekleştirilecek. Bakan Eroğlu ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın [&hellip]

Bakan Eroğlu bugün Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bugün bir dizi programa katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün sabah saat 9.30’da AB Su Kalitesi İzleme Projesi Akarçay Pilot Havzası sonuç toplantısına katılacak. Toplantı Güral Otel’de gerçekleştirilecek.
Bakan Eroğlu ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir’deki mitingine katılacaklar. Eroğlu, miting sonrası Afyonkarahisar’a dönecek. Bakan Eroğlu yarın sabah saat 11.00’de Çay Barajı ve Armutlu Göleti Sulaması temel atma törenine katılacak. Serbest zamanın ardından öğleden sonra Sultandağı Kırca Göleti ve Sulaması temel atma törenini gerçekleştirecek. Buradan Konya’nın Akşehir ilçesine toplu temel atma ve açılışlar için hareket edecek olan Eroğlu, akşam Afyonkarahisar’a gelecek. 9 Mart Pazar günü sabah saat 10.30’da İhsaniye Sarıcaova Göleti temel atma törenine katılacak olan Bakan Eroğlu, Döğer AK Parti Belde teşkilatını ziyaret edecek. Eroğlu ziyaret akabinde başkente hareket edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme