• Haberler
  • Genel
  • Bakan Eroğlu bugün Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Bakan Eroğlu bugün Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün Afyonkarahisar'da, toplu temel atma törenlerine katılacak Sinanpaşa'da 4 tesisin temelini atacak olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ayrıca Afyonkarahisar Medya Ödülleri törenine katılacak ve ilde bazı ziyaretlerde bulunacak. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilk olarak saat 12.30'da Afyonkarahisar Valiliğini ziyaret edecek. Bakan Eroğlu, [&hellip]

Bakan Eroğlu bugün Afyon’da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün Afyonkarahisar’da, toplu temel atma törenlerine katılacak

Sinanpaşa’da 4 tesisin temelini atacak olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ayrıca Afyonkarahisar Medya Ödülleri törenine katılacak ve ilde bazı ziyaretlerde bulunacak.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilk olarak saat 12.30’da Afyonkarahisar Valiliğini ziyaret edecek. Bakan Eroğlu, saat 13.30’da 24 Temmuz Yerel Medya Bayramı Afyonkarahisar Medya Ödülleri törenine katılacak. Daha sonra sırasıyla; Afyonkarahisar Devlet Has-tanesi’ni ziyaret edecek olan Eroğlu, Sinanpaşa’da toplu temel atma törenlerine katılacak. Şuhut İlim ve Kültür Merkezini ziyaret edecek olan Bakan Eroğlu akşam Şuhut’ta iftar programına katılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme