Bakan Eroğlu Başsavcı Özel’i ziyaret etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanetin Çoban ve AK Parti Parti İl Yöneticileri milletvekili mazbata töreni öncesi Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Özel’i makamında ziyaret ettiler.Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel tarafından Bakan Eroğlu’na hediye [&hellip]

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanetin Çoban ve AK Parti Parti İl Yöneticileri milletvekili mazbata töreni öncesi Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Özel’i makamında ziyaret ettiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel tarafından Bakan Eroğlu’na hediye takdim edildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından da Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Özel ve Afyonkarahisar Komisyon Başkanı Hayati Karaaslan’a hediye verildi.

Bakmadan Geçme