• Haberler
  • Genel
  • Bakan Eroğlu, ana ocağında – Kocatepe Gazetesi

Bakan Eroğlu, ana ocağında – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr Veysel Eroğlu, İzmir'den milletvekili seçildikten sonra bayram ziyaretini erken yaptı. Afyonkarahisar'da yaptığı bir dizi ziyaretlerden sonra memleketi Şuhut'a giden Eroğlu, burada esnafları ve belediyeyi ziyaret ederek, iftar yemeğine katıldı Şuhut'taki temaslarına esnaf ziyareti ile başlayan Bakan Eroğlu, cadde üzerindeki esnaflarla selamlaştı. Eski dostları ile bir süre ayaküstü sohbet [&hellip]

Bakan Eroğlu, ana ocağında

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr Veysel Eroğlu, İzmir’den milletvekili seçildikten sonra bayram ziyaretini erken yaptı. Afyonkarahisar’da yaptığı bir dizi ziyaretlerden sonra memleketi Şuhut’a giden Eroğlu, burada esnafları ve belediyeyi ziyaret ederek, iftar yemeğine katıldı

Şuhut’taki temaslarına esnaf ziyareti ile başlayan Bakan Eroğlu, cadde üzerindeki esnaflarla selamlaştı. Eski dostları ile bir süre ayaküstü sohbet eden Eroğlu, Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Belediye Meclis Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında ilçede yapılan yatırımlar konuşuldu. Belediye Başkanı Bozkurt, Bakan Eroğlu’ya ilçeye yaptığı yatırım ve verdiği her türlü destek için teşekkür etti.
YENİ OKUL İÇİN
ELİNİZİ ÇABUK TUTUN
Bakan Eroğlu, İzmir’den milletvekili seçilmesinin Afyon’a yapılacak yatırımların azalmasına neden olmayacağını, aksine kendisi ve Başbakan ile birlikte 5 milletvekili olarak Afyon için çalışacaklarını dile getirdi. Yeni bir okul için yer tahsisi yapıldığını hatırlatan Eroğlu, “Bu arsa için elinizi çabuk tutun. Yapılacak olan okul için her türlü desteğe açığım. Siz projeyi hazırlayın ve işe başlayalım” dedi.
Konuşmasının ardından 300 yataklı yurt olanağı ile 24 derslikli İmam Hatip Lisesi’nin projelerini inceleyen Eroğlu, görüş alışverişinde bulundu.
TARİHİ ULU CAMİ’Yİ GEZDİ
Belediye ziyaretinden sonra restorasyon çalışmalarının devam ettiği tarihi Şuhut Ulu Cami’yi gezen Bakan Eroğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Küçüklüğünde Ulu Cami’de namaz kıldığı sırada deprem olduğunu anlatan Eroğlu, çalışmaların en kısa zamanda bitirilmesini diledi. Camiden sonra mezarlık ziyaretine giden Eroğlu, daha sonra 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar yemeğine gitti.
ÖNEMLİ OLAN BİRLİK OLMAK
İftar yemeği tasavvuf müziği eşliğinde yapıldı. İftar duası ve ezanın okunması ile başlayan yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Bakan Eroğlu, Şuhut’ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezinde bulunan Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğinin birlik ve beraberlik için önemli etkinlikler olduğunu belirten Eroğlu, “Bu mübarek Ramazan ayında ve bu mübarek günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Prensip olarak her hangi bir yapıya ismimizin verilmesini istemesek de Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt bizden habersiz şu anda bulunduğumuz iş merkezine bizim adımızı vererek sürpriz yapmış. Kendilerine nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ne kadar da istemediğimiz bir durum da olsa ismimiz verildikten sonra nezaket gereği ben de müdahale etmedim. Şuhut ilçemize en iyi şekilde hizmet vermekte olan bu güzel yapının öncelikle hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Şu anda bulunduğumuz salon çok güzel ve birçok yerde eşine rastlanamayacak bir salondur. Bizim de desteklerimizle bugünkü halini kazanan bu güzel yapıda ilk kez böyle bir organizasyon yapılmakta olup, davetimize icabet eden tüm hemşerilerime, il içinden ve il dışından gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyerek, saygılar sunarım. Bu mübarek ayda birbirimizle olan bağlarımızı kuvvetlendirmemiz gerekmektedir. Çünkü kişilerin birbiri için yaptığı dualar, kendisi için yaptığı duadan daha makbuldür. Ancak birlik ve beraberlik olduğu sürece her türlü zorluğun üstesinden gelinir ve birçok başarıda böyle elde edilir. Şu anda burada birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz gibi Türkiye çapında da bir birlik ve beraberlik ortamı oluşursa üstesinden gelinmeyecek bir durum olmadığı gibi, son dönemlerde el de edilen başarılarımız da artarak devam edecektir. Ben bu mübarek ayın ve günlerin hürmetine herkese sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, birlik ve beraberliğimizin artmasını temenni ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda sizlerle birlikte iftar sofrasında bulunmanın benim için çok mutluluk verici olduğunu tekrar etmek isterken rahmetli babamın bu güzel geleneğini devam ettireceğimi belirtiyorum. Bu iftar programında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, sağ olun var olun diyorum“dedi.
İftar programına Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ile birlikte afyon ve Şuhut protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun düzenlediği iftar yemeği, Şuhutlu hemşerileriyle kucaklaşarak ramazanlarını kutlaması ile sona erdi.

Bakmadan Geçme