• Haberler
  • Genel
  • Bakan Eroğlu AK Parti'nin adayları için ilçeleri geziyor

Bakan Eroğlu AK Parti'nin adayları için ilçeleri geziyor

AK Partili adaylara destek amacıyla Afyonkarahisar'ın ilçelerindeki çalışmalarını sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanı hemşehrimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün sözlerine gülmekten başka bir şey yapamayacağını belirterek İstanbul'un su sorunu olmadığını söyledi Hafta sonunda Afyonkarahisar'ın ilçelerinde düzenlenecek AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantılarına katılmak üzere Dinar İlçesi'ne [&hellip]

Bakan Eroğlu AK Parti’nin adayları için ilçeleri geziyor

AK Partili adaylara destek amacıyla Afyonkarahisar’ın ilçelerindeki çalışmalarını sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanı hemşehrimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün sözlerine gülmekten başka bir şey yapamayacağını belirterek İstanbul’un su sorunu olmadığını söyledi

Hafta sonunda Afyonkarahisar’ın ilçelerinde düzenlenecek AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantılarına katılmak üzere Dinar İlçesi’ne gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısı öncesi Mustafa Sarıgül’ün İstanbul’a iki baraj yapacaklarıyla ilgili sözleri hatırlatıldı.
Sarıgül’ün sözlerini tebessümle dinlediğini anlatan Bakan Veysel Eroğlu, İstanbul’un su sıkıntısı olmadığını belirtti. “İstanbul’a su getirilmesi gerekirse bunu biz getiririz” diyen Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü, “Gülmekten başka söyleyecek sözüm yok. Ben İSKİ Genel Müdürüyken Şişli’de su yoktu. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyken bütün alt yapıyı biz yeniledik. Suyu oraya biz verdik. 2071 yılına kadar İstanbulu’n da, Şişli’nin de suyu var. Su sıkıntısı yok. Yine de İstanbul için ne gerekirse biz yaparız. Baraj yapılacaksa da bunu ancak biz yaparız.”
Eroğlu, açıklamalarının ardından aday tanıtım toplantısına katıldı.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül önceki gün Bakırköy’de partisinin irtibat bürosunun açılışında yaptığı açıklamada, “5 yıllık süre içinde 2 baraj yaparak İstanbullu yurttaşlarımızın su sorunuyla karşı karşıya kalmamaları için bütün tedbirleri alacağız” ifadelerini kullanmıştı.
>>Onur Bayram’ın Haberi

Bakmadan Geçme