Bakan Eroğlu, Afyonlular ile buluştu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Aliağa ve Gaziemir'de Afyonkarahisarlılar tarafından düzenlenen şölenlerde hemşehrileriyle bir araya geldi Aliağa'da düzenlenen Afyonkarahisarlılar Katmer Şöleni'ne katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hemşerilerine seslendi. İzmir'de yaşayan Afyonkarahisarlılarla birlikte olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu kaydeden Bakan Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'ın zaferin şehri olduğunu söyledi. Eroğlu Afyonkarahisar'a büyük [&hellip]

Bakan Eroğlu, Afyonlular ile buluştu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Aliağa ve Gaziemir’de Afyonkarahisarlılar tarafından düzenlenen şölenlerde hemşehrileriyle bir araya geldi

Aliağa’da düzenlenen Afyonkarahisarlılar Katmer Şöleni’ne katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hemşerilerine seslendi. İzmir’de yaşayan Afyonkarahisarlılarla birlikte olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu kaydeden Bakan Veysel Eroğlu Afyonkarahisar’ın zaferin şehri olduğunu söyledi. Eroğlu Afyonkarahisar’a büyük yatırımlar yaptığını, bundan sonra da İzmir’de görev alacağını ve hizmete bütün Ege bölgesinde devam edeceğini ifade etti.
ÖZKAYA, DİNAR’DAN YÜZDE 70 BEKLİYOR
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya, Dinar’da çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, 7 Haziran yapılacak olan Genel Seçimler için destek istedi. Memleketi Dinar ilçesi ve bölgesinden en az yüzde 70 destek istediğini belirten Av. Ali Özkaya, Dinarlı esnafları tek tek dolaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde olunacağını ve bölgenin Milletvekili olarak bütün sorunları çözeceklerini ifade etti.
“HAKLARINIZI SAVUNACAĞIZ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Remziye Sıvacı Sinanpaşa’da şehit ailelerini, Başmakçı’da da köyleri ziyaret etti. Sıvacı, ziyaretlerinde hükümetin yaptığı yatırım ve hizmetlerden bahsetti. Sıvacı, “Bayrağımızın, özgürce dalgalanması, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıklarının eseridir. Biz milletçe bunun bilincindeyiz. Sizler ülkemizin sessiz kahramanlarısınız. Bizler bu nedenle daima şehit ve gazilerimizin tümünü, saygı ve şükranla anıyoruz” ifadelerini kullandı.
ÖZKALDI, HÜKÜMETİN
DESTEKLERİNİ ANLATTI
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Akif Özkaldı, seçim çalışmalarını Kızılören ilçesinde sürdürdü. Kızılören ilçe halkıyla bir araya gelen Özkaldı, esnaf ziyaretinde bulunarak, “Son 13 yılda Kızılören’e ciddi yatırımlar yapıldı” dedi.
AK Parti hükümetleri döneminde esnaf ve sanatkara verilen önemden bahseden Özkaldı, “Hükümetlerimiz eğitimde, ulaşımda, sağlıkta yaptığı değişim ve düzenlemeleri esnaf ve sanatkarımıza yönelikte yaptı. Esnaf ve sanatkarımıza ciddi anlamda yenilik getiren hükümetlerimiz esnafımızın rahat bir nefes almasını sağlarken Bağ-Kur ve vergi borçlarına faiz indirimi ile taksit imkanı sağladı” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme