• Haberler
  • Genel
  • Bakan Eroğlu Afyon AK Parti teşkilatı ile biraraya geldi

Bakan Eroğlu Afyon AK Parti teşkilatı ile biraraya geldi

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu makamında ziyaret etti İLÇE BAŞKANLARIDA KATILDIOrman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, aralarında AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri, belediye başkanı, il genel meclisi başkanı, il başkanı ve ilçe başkanlarının da yer aldığı heyeti makamında kabul etti.Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel [&hellip]

Bakan Eroğlu Afyon AK Parti teşkilatı ile biraraya geldi

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu makamında ziyaret etti

İLÇE BAŞKANLARIDA KATILDI
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, aralarında AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri, belediye başkanı, il genel meclisi başkanı, il başkanı ve ilçe başkanlarının da yer aldığı heyeti makamında kabul etti.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekileri Sait Açba ile Halil Ürün’ün yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve tüm ilçe başkanları ile bir araya geldi.
ÇALIŞMALAR ELE ALINDI
Bakanlık makamında Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen buluşmada Afyonkarahisar’da bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki yıl yapılacak çalışmalar ele alındı. Toplantı, Bakan Eroğlu’nun misafirlerine verdiği yemekle sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme