• Haberler
  • Genel
  • Bahreynli gazeteciler Türkiye’de ağırlanacak – Kocatepe Gazetesi

Bahreynli gazeteciler Türkiye’de ağırlanacak – Kocatepe Gazetesi

Başbakanlık Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ve Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü işbirliğinde 24-30 Ağustos tarihleri arasında 'Bahreyn Gazeteci Heyeti' programı düzenlenecek Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan tarafından kabul edilecek Bahreynli gazeteciler bir hafta boyunca Ankara, İstanbul ve Gaziantep'te çeşitli temaslarda bulunacak. Program kapsamında ilk olarak BYEGM Genel Müdürlüğünü ziyaret eden 8 kişilik gazeteci heyeti BYEGM Genel [&hellip]

Bahreynli gazeteciler Türkiye'de ağırlanacak

Başbakanlık Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ve Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü işbirliğinde 24-30 Ağustos tarihleri arasında “Bahreyn Gazeteci Heyeti” programı düzenlenecek

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan tarafından kabul edilecek Bahreynli gazeteciler bir hafta boyunca Ankara, İstanbul ve Gaziantep’te çeşitli temaslarda bulunacak.
Program kapsamında ilk olarak BYEGM Genel Müdürlüğünü ziyaret eden 8 kişilik gazeteci heyeti BYEGM Genel Müdürü Cemalettin Haşimi ile bir araya geldi. Bahreyn ve Türkiye arasında basın alanındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla programın düzenlendiğini belirten Cemalettin Haşimi ikili temasların bu noktada önemli olduğunu, BYEGM olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.
Bahreyn Gazeteci Heyeti BYEGM Genel Müdürlüğü yanısıra Ankara’da ayrıca, Dışişleri Bakanlığı, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Diyanet İşleri Başkanlığı ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfını (SETA) ziyaret edecek. Milletvekileri Prof. Dr. Emrullah İşler ile Prof. Dr. Yasin Aktay ile de bir araya gelecek heyet, Ankara ziyaretlerinin adından İstanbul’da Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda temaslarda bulunacak. Programın Gaziantep ayağında ise Bahreynli gazeteciler, Nizip Konteyner kentini ziyaret edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme