• Haberler
  • Gündem
  • Bahçeli’den Afyonlu ülkücülere selam – Kocatepe Gazetesi

Bahçeli’den Afyonlu ülkücülere selam – Kocatepe Gazetesi

Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Polatlı, Sivrihisar programlarının ardından dün Afyonkarahisar’da mola verdi.Kolaylı Dinlenme Tesisleri’nde yemek yiyen MHP Lideri Bahçeli'ye MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Basından Sorumlu Genel Başkan Baş Danışmanı Deniz Güçer ve diğer partililer eşlik etti.Vatandaşların ve [&hellip]

Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Polatlı, Sivrihisar programlarının ardından dün Afyonkarahisar’da mola verdi.
Kolaylı Dinlenme Tesisleri’nde yemek yiyen MHP Lideri Bahçeli’ye MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Basından Sorumlu Genel Başkan Baş Danışmanı Deniz Güçer ve diğer partililer eşlik etti.
Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bahçeli, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmedi. Aylin Yeşil isimli küçük bir kız çocuğunu da seven Bahçeli, yemek sonunda Afyonkarahisar’ın meşhur tatlısı kaymaklı ekmek kadayıfı yedi.
Bahçeli’yi MHP Afyonkarahisar eski İl Başkanı İsmail Alpata, MHP Afyonkarahisar eski İl Başkanlarından merhum Yılmaz Üstün’ün oğlu Alparslan Üstün ve partililer karşıladı.
ÜLKÜCÜLERE SELAM SÖYLEDİ
Ulusal ve yerel gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Bahçeli, Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’ın “Afyonkarahisar’daki ülkücülere bir mesajınız var mı?” sorusuna, “Afyonkarahisar’daki ülkücülere selam söyle” şeklinde cevap verdi.   
Bahçeli ve beraberindekiler 1 saatlik molanın ardından hafta sonu düzenlenecek olan MHP kampı için Antalya’ya hareket ettiler.
>> Haber Burak AYDIN & Fotoğraflar Şükrü Cüneyt BURSALIOĞLU

 

 

Bakmadan Geçme