• Haberler
  • Genel
  • Bahçeli: Afyon’da MHP’nin büyük bir tabanı var

Bahçeli: Afyon’da MHP’nin büyük bir tabanı var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ve beraberindeki İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, ve Merkez Belediye Meclis Üyeleri MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ve beraberindeki parti yöneticileri MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'yi parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar [&hellip]

Bahçeli: Afyon'da MHP'nin büyük bir tabanı var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ve beraberindeki İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, ve Merkez Belediye Meclis Üyeleri MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ve beraberindeki parti yöneticileri MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’yi parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar heyetinde Aslan’ın yanı sıra MHP’li İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl genel Meclis üyeleri, Merkez Belediye Meclis üyeleri ile parti yöneticileri yer aldı.
Ziyarette konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da birlik beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini söyledi. Afyonkarahisar’da MHP’nin çok büyük bir tabanı olduğunu hatırlatan Bahçeli, tabanın harekete geçirilmesi ile başarı elde edileceğini ifade etti. Genel Başkan Bahçeli, MHP Afyonkarahisar İl ve ilçe teşkilatlarından başarı beklediğini kaydetti.
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ise ziyarette Genel Başkan Bahçeli’ye Afyonkarahisar’daki parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve heyeti teker teker genel başkana takdim etti.
MHP Afyonkarahisar heyeti Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaretlerinin ardından Genel Başkan Yardımcıları, Semih Yalçın, Mevlüt Karakaya ve Mustafa Erdem’i de ziyaret ettiler. Heyet son olarak MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı ziyaret etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme