• Haberler
  • Spor
  • Bahar Kupası Sinanpaşa'nın oldu – Kocatepe Gazetesi

Bahar Kupası Sinanpaşa'nın oldu – Kocatepe Gazetesi

Kurumlar Arası Bahar Kupası Futbol Turnuvası'nda Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi finalde karşılaştı. Heyecanın yüksek olduğu finalde ilk yarı Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin 2-0'lık üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıya geride başlayan Sinanpaşa Kaymakamlığı 38. dakikada bulduğu gol ile durumu 2-1 getirdi. Yine maçın son anlarında bulduğu ikinci gol ile durumu beraberliğe getirdi. Penaltılara uzayan maçta [&hellip]

Kurumlar Arası Bahar Kupası Futbol Turnuvası’nda Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi finalde karşılaştı. Heyecanın yüksek olduğu finalde ilk yarı Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin 2-0’lık üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıya geride başlayan Sinanpaşa Kaymakamlığı 38. dakikada bulduğu gol ile durumu 2-1 getirdi. Yine maçın son anlarında bulduğu ikinci gol ile durumu beraberliğe getirdi. Penaltılara uzayan maçta Sinanaşa Kaymakamlığı rakibini 8-7 yenerek kupanın sahibi oldu.
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Finalin ardından düzenlenen ödül töreninde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Bahar Kupasına sponsor olan Pekdemir Çiftliği Ahmet Özkan Akyol, Elit Reklam İsmail Kılavuz’a ve Fuar Hastanesi Dr. Ali Ertan Ercan’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek kupa hediye etti. Daha sonra Bahar Kupası Futbol Turnuvası’nın ikincisi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın’ın takdim etti. Her iki takımı da tebrik eden Tortop Bahar Kupası Futbol Turnuvası’nın birincisi olan Sinanpaşa Kaymakamlığı’na kupayı takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme