• Haberler
  • Spor
  • Bahar Kupası finali bugün – Kocatepe Gazetesi

Bahar Kupası finali bugün – Kocatepe Gazetesi

Bahar Kupasında bu yıl 36 kurum yarıştı. Yapılan müsabakalar sonucunda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Sinanpaşa Kaymakamlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi Fabrika İşletme Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yarı finalde karşılaştı.Yarı finalde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Sinanpaşa Kaymakamlığı arasında oynanan maçta Sinanpaşa Kaymakamlığı rakibini 2-1 yenerek finale yükselmeyi başardı. TMO Fabrika İşleri [&hellip]

Bahar Kupasında bu yıl 36 kurum yarıştı. Yapılan müsabakalar sonucunda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Sinanpaşa Kaymakamlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi Fabrika İşletme Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yarı finalde karşılaştı.
Yarı finalde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Sinanpaşa Kaymakamlığı arasında oynanan maçta Sinanpaşa Kaymakamlığı rakibini 2-1 yenerek finale yükselmeyi başardı. TMO Fabrika İşleri Müdürlüğü, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’yle oynayacağı yarı final karşılaşmasına çıkmadı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ise rakibini hükmen 3-0 yenerek ikinci finalist oldu.
Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Final maçı bugün saat 18.00’de Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi karşı karşıya gelecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme