• Haberler
  • Spor
  • Bahar kupası başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Bahar kupası başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri arası özel futbol turnuvası 8-19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Son başvuru tarihi 4 Mayıs olarak belirlenen turnuvaya katılmak isteyen Kamu Kurum ve Kuruluşları turnuva için gerekli evrakları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi'ne 17.00’ye kadar teslim etmeleri gerekiyor. Müsabakanın teknik toplantısı 5 [&hellip]

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri arası özel futbol turnuvası 8-19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Son başvuru tarihi 4 Mayıs olarak belirlenen turnuvaya katılmak isteyen Kamu Kurum ve Kuruluşları turnuva için gerekli evrakları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi’ne 17.00’ye kadar teslim etmeleri gerekiyor. Müsabakanın teknik toplantısı 5 Mayıs Cuma günü Afyonkarahisar Spor Kompleksi B Blok Toplantı Salonu’nda saat 17.00’de yapılacak.
GEREKLİ EVRAKLAR
Turnuvaya katılmak isteyen kurumların takımlarından; katılım dilekçesi, katılım formu, spor kartı, tanıtım formu, müsabaka isim listesi, oyuncu değişikliği formu, sağlık belgesi, bir resim, nüfus cüzdanı fotokopisini eksiksiz teslim etmeleri gerekiyor.

Bakmadan Geçme