• Haberler
  • Spor
  • Bahar Kupası başladı – Kocatepe Gazetesi

Bahar Kupası başladı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği kurumlar arası Özel Bahar Turnuvası başladı. Yapılan ilk maçlarla başlayan turnuvanın ilk gününde birinci tur müsabakaları gerçekleşti. Turnuvanın birinci turunda galip gelen takımlar çeyrek finale yükseldi. 2016 yılında yapılan turnuvada ilk üçe giren Sinanpaşa Kaymakamlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi birinci turu bay geçerek [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği kurumlar arası Özel Bahar Turnuvası başladı. Yapılan ilk maçlarla başlayan turnuvanın ilk gününde birinci tur müsabakaları gerçekleşti. Turnuvanın birinci turunda galip gelen takımlar çeyrek finale yükseldi. 2016 yılında yapılan turnuvada ilk üçe giren Sinanpaşa Kaymakamlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi birinci turu bay geçerek çeyrek finale yükselen takımlar ile eşleşecek.
EN FARKLI MAÇTA MİLLİ EĞİTİM GALİP
Turnuvanın ilk turunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Valiliği Beyaz takımı karşı karşıya geldi. İlk maçta çok yüksek düzey performans sergileyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü Valiliği 11-2’lik skorla mağlup etti.
İKİNCİ FARKLI GALİBİYET GHSİM’NÜN OLDU
İlk turda TEİAŞ 7. Bölge Müdürlüğü ile karşı karşıya gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) rakibine karşı ciddi bir oyun çıkardı. Rakip kalede oldukça etkili olan GHSİM toplamda 6 gol buldu. Kalesini GHSİM’nün ataklarına karşı koruyamayan TEİAŞ 7. Bölge Müdürlüğü ise 1 gol buldu ve turnuvaya ilk turda veda etti.
TURU GEÇEN KHBGS OLDU
İlk turda oynanan bir diğer maç ise Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği (KHBGS) ile Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynandı. KHBGS rakibini bulduğu 2 golle 2-0 mağlup etmeyi başarırken turu geçen taraf oldu.
METEOROLOJİ
TURNUVAYA VEDA ETTİ
Turnuvanın ilk turunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile karşı karşıya gelen Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü rakibinin bulduğu 1 gole cevap veremedi ve turnuvaya ilk turda veda eden ekip oldu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme