• Haberler
  • Genel
  • Baha konserine terör iptali – Kocatepe Gazetesi

Baha konserine terör iptali – Kocatepe Gazetesi

2015 Hıdırlık Yaz Akşamları programında yer alan Baha konseri terör saldırıları nedeniyle iptal edildi Afyon-karahisar Belediye Başkanı Burhanet-tin Çoban, Türkiye Cumhuri-yeti Devleti’nin milli birlik ve beraberliğine, istikrarlı büyümesine, huzur ve barışına gölge düşürmek isteyen ve ülkenin dirliğine nifak sokmaya çalışanların yapmış olduğu terör eylemlerini bir kez daha şiddetle kınadığını söyledi. Çoban, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü, birlik [&hellip]

Baha konserine terör iptali

2015 Hıdırlık Yaz Akşamları programında yer alan Baha konseri terör saldırıları nedeniyle iptal edildi

Afyon-karahisar Belediye Başkanı Burhanet-tin Çoban, Türkiye Cumhuri-yeti Devleti’nin milli birlik ve beraberliğine, istikrarlı büyümesine, huzur ve barışına gölge düşürmek isteyen ve ülkenin dirliğine nifak sokmaya çalışanların yapmış olduğu terör eylemlerini bir kez daha şiddetle kınadığını söyledi. Çoban, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü, birlik ve dirliğine karşı gerçekleştirilen hain saldırıların hiçbir şekilde hedefine ulaşamayacağının altını çizdi.
Yaşanan terör saldırılarından duyduğu üzüntüyü dile getiren Belediye Başkanı Çoban, şe-hitlere Al-lah’tan rahmet, kederli ai-lelerine ve milletimize başsağlığı dileklerini ileterek yaralılara acil şifa diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme