• Haberler
  • Gündem
  • Bağlantı yolu ile iki ilçe arasındaki mesafe kısalacak

Bağlantı yolu ile iki ilçe arasındaki mesafe kısalacak

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarafından Sinanpaşa ile Hocalar İlçesi arasındaki bağlantı yolu ulaşıma açılıyor. Yolun ulaşıma açılması ile birlikte iki ilçe arasındaki bağlantı yolu 44 kilometreye düşecek   İl Özel İdaresi tarafından Sinanpaşa-Hocalar arasında bulunan bağlantı yolu Temmuz ayında yapılacak 11 kilometrelik asfaltlama ve genişletme çalışmalarının başlamasıyla Ekim ayında trafiğe açılacak. Yolun trafiğe açılması ile [&hellip]

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarafından Sinanpaşa ile Hocalar İlçesi arasındaki bağlantı yolu ulaşıma açılıyor. Yolun ulaşıma açılması ile birlikte iki ilçe arasındaki bağlantı yolu 44 kilometreye düşecek

İl Özel İdaresi tarafından Sinanpaşa-Hocalar arasında bulunan bağlantı yolu Temmuz ayında yapılacak 11 kilometrelik asfaltlama ve genişletme çalışmalarının başlamasıyla Ekim ayında trafiğe açılacak. Yolun trafiğe açılması ile birlikte Sinanpaşa-Hocalar arasındaki bağlantı yolu 44 kilometreye düşecek.

ÇALIŞMAYI YERİNDE İNCELENDİLER…

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Yol Şube Müdürü Faik Karakoç, İl Genel Meclis Üyeleri Veysel Tekeli, İsmail Aktürk asfaltlama çalışması yapılacak olan Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Yörükmezarı Köyü ile Hocalar İlçesi’ne bağlı Yağcı Köyü arasındaki yolda incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, Hocalar İlçesi’nin Sandıklı üzerinden 60 kilometre uzadığını, yolun açıklaması ile birlikte 60 kilometrelik bir tasarruf sağlanacağını ifade etti. Hocalar halkı ile Sinanpaşa halkının ticari olarak da birbirlerine katkı sağlayacağını belirten Toy, bağlantı yolunun her iki ilçeye hayırlı olmasını diledi.

“İKİ İLÇE ARASINDA YOL KISALACAK”

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen başta
Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya’ya, Av. İbrahim Yurdunuseven’e, İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy ve İGM Üyeleri Veysel Tekeli, İsmail Aktürk ile Fadime Sezen’e teşekkür etti. Asfaltlama yapılacak olan yolun Sinanpaşa ile Hocalar arasında bulunan yol olduğunu söyleyen Karaman, “Sinanpaşa ile Hocalar ilçelerini birbirine bağlayan yolun asfaltlanması ile yolumuz iki ilçemiz arasında kısalmış olacak. Bizler gerekli inceleme ve araştırmaları yaptık. Allah izin verirse Temmuz ayı gibi çalışmalara başlanacak. Sinanpaşa İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme