'Bağımlılıkla Hep Birlikte Mücadele Edeceğiz'

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, madde bağımlılığının toplumun ortak sorunlarından biri olduğunu belirtti. Karataş, 'Bağımlılık toplumsal bir sorundur. Hep birlikte mücadele edeceğiz.' dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (UMFED) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tülay Şenel ve beraberindeki heyeti partide ağırladı.


“UYUŞTURUCU KULLANIMI GENÇLERİMİZİ TEHDİT EDİYOR”
Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, uyuşturucu kullanımının özellikle erken yaşlarda her geçen gün daha çok yaygınlaştığına dikkat çekti. Karataş, “Aileler, sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları ile vatandaşlara uyuşturucu ile mücadele konusunda büyük bir görev düşmektedir. Hepimiz biliyoruz ki uyuşturucu madde kullanımı, toplum sağlığını, güvenliğini ve geleceğini tehdit ederek ülkemizin en büyük gücü olarak gördüğümüz gençlerimizi ve neslimizi hedef alan önemli bir toplumsal sorundur. Bağımlılıkta mücadeleden özellikle Afyonkarahisar’da asla vazgeçmemeli, eğitimli, üretken ve sosyal; zihinsel, ruhsal ve bedeni olarak da sağlıklı nesiller yetiştirmeye odaklanmalıyız.” dedi.

'Bağımlılıkla Hep Birlikte Mücadele Edeceğiz'
“BAĞIMLILIK TOPLUMSAL BİR SORUN”
Bağımlılığın; psikolojik, zihinsel ve fizyolojik etkileri itibariyle bireysel bir sorun olduğunu, sosyal ve toplumsal etkileri itibariyle de bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayan Karataş, “Yaşadığımız çağ, içeriği, tarzı, öncelikleri, metodu, yol ve yordamı itibarıyla bağımlılık türlerini ve bağımlılık biçimlerini arttırmıştır. Geleneksel bağımlılık biçimlerinden olan madde bağımlılığına; çok karmaşık yönleriyle bir de teknoloji bağımlılığı eklenmiştir.” ifadelerine yer verdi.


“SAADET PARTİSİ OLARAK AFYON’DA TÜM ÇALIŞMALARI DESTEĞİZ”
Bağımlılıkla mücadelenin zorunlu olduğuna değinen Karataş, sözlerini şöyle tamamladı: “Genç nüfusu en büyük gücü olan ülkemizin bağımlılıkla mücadele konusunda daha duyarlı ve etkin olması elzemdir. Bağımlılığa sebep olan tüm nesne ve eylem biçimlerine ulaşmanın kolaylığı, bu konudaki mücadeleyi zorlaştırmaktadır. Buna rağmen mücadeleden vazgeçmemeli, büyük ve güçlü bir Türkiye için eğitimli, üretken ve sosyal; zihinsel, ruhsal ve bedeni olarak da sağlıklı nesiller yetiştirmeye odaklanmalıyız. Saadet Partisi olarak UMFED Afyonkarahisar İl Temsilciliğinin şehrimizde, ilçelerde ve köylerde yapacağı tüm çalışmalarda yanlarında olarak en büyük desteği vermenin gayretinde olacağız.” UMFED Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tülay Şenel ise ev sahipliğinden dolayı Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş’a, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünlü’ye ve yönetimine teşekkür ederek desteklerinin kıymetli olduğunu ifade etti.

Bakmadan Geçme