• Haberler
  • Spor
  • Badmintonun şampiyonu Çay oldu – Kocatepe Gazetesi

Badmintonun şampiyonu Çay oldu – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Badminton Küçük Erkekler ve Kızlar müsabakaları tamamlandı. Hem Erkekler kategorisinde hem de kızlar kategorisinde şampiyon Çay Gazi Ortaokulu oldu.Spor Kompleksi Salon B'de yapılan Badminton Erkekler müsabakalarında rakiplerini geride bırakmayı başaran Çay Gazi Ortaokulu birinci Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ikinci [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Badminton Küçük Erkekler ve Kızlar müsabakaları tamamlandı. Hem Erkekler kategorisinde hem de kızlar kategorisinde şampiyon Çay Gazi Ortaokulu oldu.
Spor Kompleksi Salon B’de yapılan Badminton Erkekler müsabakalarında rakiplerini geride bırakmayı başaran Çay Gazi Ortaokulu birinci Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ikinci Şemsettin Karahisari Ortaokulu üçüncü olmayı başardı.
Kızlarda ise yine rakiplerini tek tek geçen Çay Gazi Ortaokulu şampiyon olmayı başardı. Çay’ın ardından Şemsettin Karahisari Ortaokulu ikinci, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Çobanlar Zafer Ortaokulu üçüncü oldu.

Bakmadan Geçme