• Haberler
  • Spor
  • Badminton kupaları sahibini buldu – Kocatepe Gazetesi

Badminton kupaları sahibini buldu – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Genç Kızlar ve Erkekler Badminton İl Birinciliği müsabakaları Ali Çağlar Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda tamamlandı. Müsabakaların sonunda Genç Kızlar kategorisinde şampiyon olan takım Çay Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi olurken finali kaybeden Kocatepe Anadolu Lisesi ise ikinci oldu. Yarı final müsabakalarında kaybeden Süleyman Demirel Fen Lisesi [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Genç Kızlar ve Erkekler Badminton İl Birinciliği müsabakaları Ali Çağlar Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda tamamlandı. Müsabakaların sonunda Genç Kızlar kategorisinde şampiyon olan takım Çay Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi olurken finali kaybeden Kocatepe Anadolu Lisesi ise ikinci oldu. Yarı final müsabakalarında kaybeden Süleyman Demirel Fen Lisesi ve Osmangazi Anadolu Lisesi üçüncülüğü paylaşan takımlar oldu.
Genç Erkekler kategorisinde final maçını kazanan Afyon Özel Doğa Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaşırken final maçını kaybeden Afyon Özel Zafer Lisesi ikinci oldu. Genç Erkekler yarı final maçlarında mağlup olan Ahi Evran Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile Meslek Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncülü paylaştı.
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını ise Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Yaşar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü İbrahim Honça, ve Beden Eğitimi Öğretmenleri teslim etti.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme