• Haberler
  • Genel
  • Badminton gençler turnuvası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Badminton gençler turnuvası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları Badminton Gençler İl Birinciliği Müsabakası sona erdi Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Servisi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Badminton Gençler İl Birinciliği Müsabakaları 06-07 Aralık tarihlerinde Ali Çağlar Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapıldı. Müsabakaların Genç Kızlar kategorisinde 1. Özel Zafer Lisesi, 2. Çay Şehit Kamil [&hellip]

Badminton gençler turnuvası tamamlandı

Okul Sporları Badminton Gençler İl Birinciliği Müsabakası sona erdi

Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Servisi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Badminton Gençler İl Birinciliği Müsabakaları 06-07 Aralık tarihlerinde Ali Çağlar Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakaların Genç Kızlar kategorisinde 1. Özel Zafer Lisesi, 2. Çay Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi olurken üçüncülüğü ise Ahi Evran Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kamil Miras Anadolu Lisesi paylaştı.
Genç Erkeklerde de 1. Ahi Evran Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, 2. Emir Murat Özdilek Turizm Otelcilik Meslek Lisesi oldu. Üçüncü ise yarı finalde rakiplerine mağlup olan Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel Zafer Lisesi oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme