Baca yangını korkuttu

      Afyonkarahisar merkezde evine doğalgaz bağlanması için bekleyen Cemile Güney, üşüdüğü için sobasına 2 odun atınca baca yangını çıktı. Çatıya sıçrayan yangın korku dolu anlar yaşattı.   Afyonkarahisar’da Çavuşbaş Mahallesi’ndeki Çavuşbaş Camii mevkisinde bir evde baca yangını çıktı.  Evinde doğalgaz ustalarının gelmesini beklerken üşüyen Cemile Güney, ısınmak için sobaya 2 tane odun attı. [&hellip]

Haber

Afyonkarahisar merkezde evine doğalgaz bağlanması için bekleyen Cemile Güney, üşüdüğü için sobasına 2 odun atınca baca yangını çıktı. Çatıya sıçrayan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Afyonkarahisar’da Çavuşbaş Mahallesi’ndeki Çavuşbaş Camii mevkisinde bir evde baca yangını çıktı.  Evinde doğalgaz ustalarının gelmesini beklerken üşüyen Cemile Güney, ısınmak için sobaya 2 tane odun attı. Odunların yanmasından sonra da baca tütmeye başladı. Sonrasında bacanın yandığı için itfaiye ekiplerine haber veren Cemile Güney ve oğlu Ali Güney, evden çıktı.  Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine 2 araç ile gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Haber

Bakmadan Geçme