• Haberler
  • Genel
  • Babalar Özdilek'te yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Babalar Özdilek'te yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Hafta sonu kutlanan Babalar Günü etkinliklerinde Özdilek Alışveriş Merkezleri de tavla turnuvası düzenledi Afyonkarahisar Özdilek AVM Babalar Günü'ne özel olarak tavla turnuvası düzenledi. Afyonkarahisarlılar'ın yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya İzmir, Kütahya ve Uşak'tan da tavla severlerin katılması dikkat çekti. Turnuvanın birincisi Tamer Dinler olurken Emrah Manap ikinci, Fatih Türkeşsiz üçüncü oldu. Turnuvada birinciye 500, ikinciye 300, [&hellip]

Babalar Özdilek’te yarıştı

Hafta sonu kutlanan Babalar Günü etkinliklerinde Özdilek Alışveriş Merkezleri de tavla turnuvası düzenledi

Afyonkarahisar Özdilek AVM Babalar Günü’ne özel olarak tavla turnuvası düzenledi. Afyonkarahisarlılar’ın yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya İzmir, Kütahya ve Uşak’tan da tavla severlerin katılması dikkat çekti. Turnuvanın birincisi Tamer Dinler olurken Emrah Manap ikinci, Fatih Türkeşsiz üçüncü oldu. Turnuvada birinciye 500, ikinciye 300, üçüncüye de 200 liralık alış-veriş çeki hediye edildi.
KARNE HEDİYESİ ÖZDİLEK’TEN
Özdilek’in geleneksel olarak yaptığı karne hediyesi etkinlikleri de tamamlandı. Okulların tatile girmesi ile birlikte başarılı olan tüm öğrenciler hediyelerini Özdilek’ten aldı. Özdilek, 13-14-15 Haziran Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri takdirname, teşekkür ve onur belgelerini getiren tüm çocuklara “Satranç Takımı” hediye etti.
Ayrıca tatil boyunca hafta sonları çocuklara yönelik “Palyaço Gösterisi ile Yüz Boyama Aktiviteleri” yapılacak.
OYUNLAR ÇEŞİTLİ,
ETKİNLİKLER GÜZEL
Ücretsiz olarak yapılan etkinliklerde keyifli vakit geçiren çocuklar, Özdilek Alışveriş Merkezi’nden ayrılmak istemedi. Müzik eşliğinde yapılan eğlencelerde; kukla oyunu, çizgi karakterler dans etme ve diğer seyirlik oyunlarla, çocuklar eğlendi.
ETKİNLİKLERE TÜM
ÇOCUKLAR DAVETLİ
Çocuklarının güzel zaman geçirmesinden hoşnut olan aileler tarafından ilgiyle karşılanan etkinliklerin, minikler tarafından beğeni kazandığına vurgu yapan Özdilek AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel, “Miniklerin hafta sonlarını farklı, eğitici ve çok eğlenceli aktivitelerle geçirmesini sağlayan bu etkinlikler, her hafta sonu Özdilek AVM’de devam edecek. Tüm çocukları bu etkinliklere katılmaya bekliyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme