• Haberler
  • Genel
  • Babalar Özdilek'te yarışacak – Kocatepe Gazetesi

Babalar Özdilek'te yarışacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi Babalar Günü'ne özel tavla turnuvası düzenleyecek Her yıl geleneksel olarak Özdilek AVM'de düzenlenen Babalar Günü'ne özel Tavla Turnuvası'nın bu yıl 10'uncusu düzenlenecek. Babalar Gününe özel düzenlenen 10'uncu Geleneksel Tavla Turnuvası 15 Haziran Pazar günü saat 13.00'de başlayacak. Turnuvaya katılmak isteyenler 13 Haziran 2014 tarihine kadar Afyonkarahisar Özdilek AVM Müşteri Danışmanlığı'na başvuru [&hellip]

Babalar Özdilek’te yarışacak

Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi Babalar Günü’ne özel tavla turnuvası düzenleyecek

Her yıl geleneksel olarak Özdilek AVM’de düzenlenen Babalar Günü’ne özel Tavla Turnuvası’nın bu yıl 10’uncusu düzenlenecek. Babalar Gününe özel düzenlenen 10’uncu Geleneksel Tavla Turnuvası 15 Haziran Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Turnuvaya katılmak isteyenler 13 Haziran 2014 tarihine kadar Afyonkarahisar Özdilek AVM Müşteri Danışmanlığı’na başvuru formu ile başvurarak ön kayıt yaptırabilir. Katılım sayısının sınırlı olduğu turnuva başvuru formları Müşteri Danışmanlığı’ndan temin edilebilecek.
BABALAR GÜNÜNE
ÖZEL HEDİYELER
Babalar Günü’ne özel düzenlenen turnuvası ile ilgili Özdilek AVM’den yaptığı açıklama da babalara özel tavla turnuvasının yanı sıra Babalara alınacak ürünlere de dikkat çekti. Özdilek AVM’den yapılan açıklamada, “Hayatımıza varlıklarıyla her zaman huzur katan, bizi karşılıksız seven, koca bir çınar gibi yanımızda duran ve bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babamız için yılda bir kez de olsa onlara sevgimizi ifade etmenin şimdi tam zamanı. Özdilek’te babası için hediye seçmekte zorlananlara her bütçeye uygun, farklı alternatiflerden oluşan birbirinden güzel ve şık hediye seçeneklerini bulabilirsiniz. Babanıza yılın en moda göz alıcı renklerinden oluşan gömlekten ayakkabıya, ceketten pantolona, kravattan T-Shirtlere kadar her şeyi Özdilek giyim ve tekstil reyonlarında bulabilirsiniz. Bunların yanında tasarımlarıyla göz kamaştıran saatler, cep telefonları, güneş gözlükleri, tıraş makineleri, parfümler ve çeşitli oto aksesuarlarına kadar aradığınız her şeyi yine Özdilek’te bulacaksınız” ifadelerine yer verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme