'Babalar gibi' paket – Kocatepe Gazetesi

NG Güral Afyon Otel'de Babalar Günü'ne özel avantajlı bir kampanya başlatıldı NG Güral Afyon Wellness & Convention, huzurlu yaz tatillerinin öne çıkan adreslerinden biri olmaya Babalar Günü paketiyle devam ediyor. 16 Haziran günü gerçekleşecek olan bu özel gün için bir paket hazırlayan NG Güral Afyon, doyasıya bir tatil yaşatıyor. Babalar Günü paketi, 14–16 Haziran tarihlerini [&hellip]

“Babalar gibi” paket

NG Güral Afyon Otel’de Babalar Günü’ne özel avantajlı bir kampanya başlatıldı

NG Güral Afyon Wellness & Convention, huzurlu yaz tatillerinin öne çıkan adreslerinden biri olmaya Babalar Günü paketiyle devam ediyor. 16 Haziran günü gerçekleşecek olan bu özel gün için bir paket hazırlayan NG Güral Afyon, doyasıya bir tatil yaşatıyor.
Babalar Günü paketi, 14–16 Haziran tarihlerini kapsıyor. 2 gece ve yarım pansiyon olarak sunulan pakette, iki adet Bölgesel Klasik Masaj veya iki adet Harem Ritüeli hediye ediliyor. İki kişilik olan paket, bu özel gün için kişi başı sadece 249 TL’den fiyatlandırılıyor.
Çocuklu ailelerin rahatı için özel aile odaları, açık ve kapalı havuzlar, su kaydırakları, çocuk restoranı ve eğlence merkezi bulunan NG Güral Afyon Wellness & Convention, ayrıca 9.500 m2’lik termal SPA merkezine sahip. Aliva Spa merkez içerisinde termal jakuziler, kadın ve erkeklere özel bölümler (Türk hamamı, sauna, buhar odası, buz çeşmesi ve dinlenme alanları), sauna, buhar odası, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar bulunuyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme