• Haberler
  • Genel
  • Babacan: Kaybedecek vaktimiz yok, görevi almaya hazırlanıyoruz

Babacan: Kaybedecek vaktimiz yok, görevi almaya hazırlanıyoruz

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı hizmet binası açılış töreninde iddialı konuştu. Babacan, 'Hamasetle, kuru lafla, boş kavgalarla vakit kaybetmeden biz görevi teslim almaya hazırlanıyoruz' dedi   Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’dan Afyonkarahisar’a partisinin İl Başkanlığı hizmet binası açılışı ve esnaf ziyareti yapmak üzere geldi. İl Başkanı [&hellip]

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı hizmet binası açılış töreninde iddialı konuştu. Babacan, “Hamasetle, kuru lafla, boş kavgalarla vakit kaybetmeden biz görevi teslim almaya hazırlanıyoruz” dedi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’dan Afyonkarahisar’a partisinin İl Başkanlığı hizmet binası açılışı ve esnaf ziyareti yapmak üzere geldi. İl Başkanı Kadir Daylık ve partililer tarafından karışlanan Babacan, İl Başkanlığı açılışında yaptığı konuşmada partisinin çözüm odaklı bir parti olduğunu söyledi.
“BOŞA ATIP TUTMUYOR
BOL KESEDEN DAĞITMIYORUZ”
Bir muhalefet partisi olarak ülke problemlerini sıraladıktan sonra “iktidara gelince konuşuruz” diyenlerden olmadıklarının altını çizen Babacan, “DEVA Partisi sadece sorunları teşhis ve tespit etmekle yetinmez. Tek tek her sorun için çözüm üretir. Biliyorsunuz, siyasetin bir laf üretme kısmı vardır, bir de iş üretme kısmı vardır. Biz iş üretmeye alışığız. Neyi, nasıl yapacağımızı ve hangi süre içerisinde bunları da tamamlayacağımızı da açıkça vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Ayağı yere basan, sağlam tutarlı uygulanabilir eylem planlarımızı vatandaşlarımızla paylaşmaya başladık. Eylem planlarımızı hem bir takvime bağlıyoruz, hem de her bir eylem için mutlaka bütçesinin hesabını kitabını yapıyoruz. Biz de boşa atıp tutmak yok. Bol keseden dağıtmak da yok. Biz politika başkanlıklarımızla beraber şuanda seçimlerden sonraki kurulacak tek hükümetin ilk doksan günde ilk 360 günde neler yapılmasıyla ilgili yoğun bir hazırlık içerisindeyiz. Bizde boşa atıp tutmak yok. Bol keseden dağıtmakta yoktur.” dedi.
“İLK ADIMI TOPRAĞA ATTIK”
Eylem planlarını açıklamaya tarım sektöründen başladıklarını belirten Babacan, “Adana, Mersin ve Konya ayağı olan 3 şehirlik bir programla tarım politikalarımızın detayını ortaya koyduk. Bir bakıma ilk adımı toprağa atmış olduk. Yaklaşık 20 alanda böyle eylem planları açıklayacağız. Tarım bunların sadece ilkiydi. Sosyal politikalar, sosyal destekler, eğitim, sağlık, dijital dönüşüm, yargı, hukuk olmak üzere akla gelen her alanda seçimden sonra kurulacak hükümetin ilk 90 günü ile ilk 360 gününü hazırlıyoruz. Tarımla başladık çünkü tarımın stratejik bir sektör olduğunun farkındayız. Ülkemizi olası su ve gıda krizlerine karşı hazır hale getirmeyi bir siyasi parti olarak ödev olarak görürken aynı zamanda bunu bir vatandaşlık görevi olarakta görüyoruz.” diye konuştu.
“POLEMİKLERLE
KAYBEDECEK VAKİT YOK”
Türkiye’nin boş polemiklerle kaybedecek bir dakikasının olmadığı bilinciyle hareket ettiklerini söyleyen Ali Babacan, DEVA Partisi olarak farklarının bu olduğunu dile getirdi.
Babacan şunları kaydetti: “Hele bir iktidar olalım da ondan sonra bakarız diyerek koltuk peşine düşenlerden değiliz. Biz halkımız görev verdiği gün ilk dakikadan itibaren ne yapacağımızı biliyor ve bunları detaylarıyla açıklıyoruz. Bunların sözünü veriyoruz. Üstelik takvime bağlanmış şekliyle sözünü veriyoruz. Hamasetle, kuru lafla, boş kavgalarla vakit kaybetmeden biz görevi teslim almaya hazırlanıyoruz.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme