• Haberler
  • Spor
  • b-fit'ten Dazkırı'ya ücretsiz spor salonu

b-fit'ten Dazkırı'ya ücretsiz spor salonu

Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, binlerce kadın üyesiyle birlikte tasarladığı umut bilekliklerinden elde edilen gelirle Dünya Kadınlar Günü'nde Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesine ücretsiz b-fit merkezi kurdu. Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve Denizli Bozkurt Belediye Başkan Birsen Çelik’in kurdelesini kestiği spor ve yaşam merkezinin açılış merasimine Dazkırılı kadınlar yoğun ilgi gösterdi.Türkiye’deki kadınların umudunu güçlendirme hedefiyle [&hellip]

Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, binlerce kadın üyesiyle birlikte tasarladığı umut bilekliklerinden elde edilen gelirle Dünya Kadınlar Günü’nde Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesine ücretsiz b-fit merkezi kurdu. Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve Denizli Bozkurt Belediye Başkan Birsen Çelik’in kurdelesini kestiği spor ve yaşam merkezinin açılış merasimine Dazkırılı kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
Türkiye’deki kadınların umudunu güçlendirme hedefiyle kurulan ve 13. Yılını da kutlayan Umut Hareketi projesini hayata geçiren b-fit, “Kaliteli ve Mutlu Bir Yaşam Her Kadının Hakkı” sloganı ile üyelerini bir kez daha sosyal sorumluluk için harekete geçirdi. 50 şehirdeki 225 b-fit merkezi girişimcileri ve üyeleri birlikte tasarladıkları renkli umut bilekliklerini satarak elde edilen geliri Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde ücretsiz bir spor salonu açmak için kullandı.
Açılışta konuşan Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, “Beş yıllık görevimde beni en mutlu eden projeler kadınlara yönelik gerçekleştirdiğimiz projeler oldu. Bugün de b-fit ile işbirliği yaparak Dazkırılı kadınlar için bir spor ve yaşam merkezini açmanın heyecanını yaşıyoruz. Bugüne dek kadın istihdamını artırmak ve çocuk bakımına yönelik önemli projeler gerçekleştirdik. Belediye Başkanı olduğumda belediyede çalışan kadın sayısı sadece beşti, şimdi ise bu sayı kırk beşe ulaştı. Kadın istihdamını 9 katına çıkarmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Görevimi bir kadın belediye başkanına devretmekten onur duyarım. Şu anda bir kadın adayımız yok ama sizlerden bir aday çıkana dek görevimi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme