• Haberler
  • Spor
  • Aziz Yıldırım: Trabzonsporluyum – Kocatepe Gazetesi

Aziz Yıldırım: Trabzonsporluyum – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım tuttuğu futbol takımıyla ilgili kendisine yöneltilen soru üzerine Trabzonspor taraftarı olduğunu açıkladı.Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Sultandağı ilçesindeki MEYAR Fuarı açılış töreni öncesinde Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer ve diğer davetlilerle sohbette bulundu. Beşer’in “Sayın Valim hangi takımlısınız?” sorusu üzerine Vali Aziz Yıldırım, “Ben Trabzonspor taraftarıyım” dedi. Beşer’in Beşiktaşlılar Dernek Başkanı [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım tuttuğu futbol takımıyla ilgili kendisine yöneltilen soru üzerine Trabzonspor taraftarı olduğunu açıkladı.
Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Sultandağı ilçesindeki MEYAR Fuarı açılış töreni öncesinde Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer ve diğer davetlilerle sohbette bulundu. Beşer’in “Sayın Valim hangi takımlısınız?” sorusu üzerine Vali Aziz Yıldırım, “Ben Trabzonspor taraftarıyım” dedi. Beşer’in Beşiktaşlılar Dernek Başkanı olduğu hatırlatıldığında Vali Yıldırım, “Rahatladınız sanırım” diyerek espride bulundu. Beşer de “Oldukça efendim” diyerek karşılık verdi.
Bilindiği gibi Vali Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Spor Külübü Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki isim benzerliği, Vali Bey Afyonkarahisar’a atandığı günden itibaren spor camiasında gündem oluşturmuştu. Fenerbahçe taraftarları Vali Aziz Yıldırım’a sahip çıkarken, diğer takım taraftarlarında da bir burukluk oluşmuştu. Vali Yıldırım’ın ezeli rekabet içerisindeki İstanbul takımlarını değil de Karadeniz Fırtınası olarak bilinen Anadolu takımı Trabzonspor’un taraftarı olduğunu açıklaması futbolseverler arasındaki endişeleri sona erdirmiş oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme