'Aziz Vatanımıza Çağ Atlattık'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Türkiye Buluşmaları kapsamında Aydın'da bir dizi ziyarette bulundu. Milletvekili Arslan, AK Parti'nin Türkiye'ye çağ atlattığını kaydetti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen 'Türkiye Buluşmaları' programları kapsamında Aydın’ın Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinde düzenlenen programlara katıldı. 

'Aziz Vatanımıza Çağ Atlattık'

“MİLLETİMİZİN EN ÇOK SAHİPLENDİĞİ PARTİ”

Teşkilatlarla bir araya gelen Arslan, "2002 yılından bu yana iktidarda olan ve milletimizin gönlünü fetheden AK Parti'mizin başarılarını arttırmak, güçlenmesini sağlamak ve aziz milletimize en iyi hizmeti vermek için mücadelemize devam edeceğiz. Türkiye'nin en büyük Partisi olan AK Parti, milletimizin en çok sahiplendiği partidir. 2002'de iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle aziz vatanımıza adeta çağ atlatan AK Parti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha büyük hayallere ve hedeflere ulaşacağımız bir davanın adıdır. İnşallah daha güzel günleri hedefliyor hayal ediyoruz" dedi. 

'Aziz Vatanımıza Çağ Atlattık'

“GAYRET VE HEYECANA ŞAHİDİM”

Arslan "Ziyaretlerimizde her bir teşkilat mensubumuzun gayret ve heyecanlarına şahit olduğumu gururla ifade ediyorum. Teşkilatlarımız ilk günkü heyecanla çalışıyor ve bunu sonuna kadar hissettiriyor" diye konuştu. Arslan sözlerini şöyle tamamladı: “Bugünkü saha çalışmamız Türkiye genelinde farklı illerin AK Parti milletvekilleri, kendi illeri dışındaki illere giderek sahaya iniyor ve vatandaşlarımızı dinliyor. Kısacası bizler seçimden seçime değil, her daim sahada bizlere oy versin vermesin bütün vatandaşlarımızla bir aradayız.”

'Aziz Vatanımıza Çağ Atlattık'

Bakmadan Geçme