Aziz Aslan MHP’den aday adayı oldu

MHP’nin önceki dönem il başkanlarından ve milletvekili adaylarından olan Aziz aslan bu dönem de MHP’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Afyonkarahisar’ımız için güzel hizmetler yapabilmek adına ,25 Yıllık yöneticilik, emek, tecrübe ve liyakatla Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Aziz Aslan, “Mecliste güçlü vekil olmak için dualarınızı ve [&hellip]

MHP’nin önceki dönem il başkanlarından ve milletvekili adaylarından olan Aziz aslan bu dönem de MHP’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Afyonkarahisar’ımız için güzel hizmetler yapabilmek adına ,25 Yıllık yöneticilik,
emek, tecrübe ve liyakatla Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Aziz Aslan, “Mecliste güçlü vekil olmak için dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Bununla birlikte MHP’den aday adaylık başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarımıza çıktıkları yolun hayırlı olmasını diyorum. Bu vesile ile en içten sevgi ve saygılarımla sizleri selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Aziz ASLAN KİMDİR?

EĞİTİM; İstanbul ÜN. İktisat Fakültesi.
MESLEĞİ;
1)SERBEST MESLEK FAALİYETLERİ;
a) Mali Müşavir (38 yıl)
b) Marka Vekili. ( 18 yıl)
c) Bağımsız Denetçi ( 8 yıl)
d) Bilirkişi ( 5 yıl)
2) TİCARİ FAALİYETLERİ;
a) İnşaat Müteahhitliği(12 yıl)
b) Öğrenci Yurdu işletmeciliği (7 yıl)
SİYASİ FAALİYETLERİ;
MHP AFYON İL BAŞKANLIĞI; 3 Dönem. (1998-2002 / 2012-2015 )
MYK ÜYELİĞİ; 2 Dönem ( 2006-2012)
MDK ÜYELİĞİ; 1 Dönem (2003-2006)
MİLLETVEKİLİ ADAYLIKLARI; 4 Dönem (2015; 2.Sıra ), (2011 Liste dışı),(2007;4. Sıra), (2002;4. Sıra)
İL BAŞKAN YRD.; 2 Dönem ( 1990-1998)
GEN.KUR.DELEGELİĞİ; 30 yıldır.

SOSYAL FAALİYETLERİ;
a) Yerel bir günlük gazetede 25 yıldır haftada en az 2 gün düzenli köşe yazarlığı yapmakta ( Kocatepe Gazetesi ) ve Yayınlanmış bir makale kitabım bulunmaktadır.
b) Bazı Kooperatif ve Derneklerde 30 yıldırımlar yönetim kurulu başkanlığım bulunmaktadır.

Not; Görevde olduğum 3 dönem İl Başkanlığı dönemlerinin tamamında yapılan çalışma ve organizasyonlarla ilimdeki partimin oy oranı Türkiye ortalamamızın iki misline yakın olup, en çok Mv ve Belediye başkanlığı çıkartıldığı zamanlardır.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme