Azerbaycan Heyeti Afyon'da

Azerbaycan Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerinden Zaur A. Bayramov ve ekibi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Dış İlişkiler Uzmanı Canan Güleryüz, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Yusuf Altın'ın eşliğinde TÜRSAB BTK ofisini ziyaret etti.

TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel'in nezaret ettiği önemli ziyaret kapsamında, iki ülke arasındaki kültürel ve turistik iş birliklerinin geliştirilmesi üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Özellikle sağlık turizmi ve Afyonkarahisar’ın sahip olduğu turistik potansiyel hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
 Azerbaycan Heyeti Afyon'da

Afyonkarahisar’ın termal turizmi, doğal ve tarihi zenginlikleri üzerinde durulurken, bu alanlarda Azerbaycan ile yapılabilecek ortak projeler masaya yatırıldı. Ayrıca, iki ülke arasındaki turizm ilişkilerinin güçlendirilmesi, potansiyel iş fırsatlarının değerlendirilmesi ve karşılıklı turist hareketliliğinin artırılması amacıyla atılabilecek adımlar üzerinde karşılıklı görüşler paylaşıldı.
 
Ziyaret, hem Türkiye hem de Azerbaycan’ın turizm alanındaki iş birliği için önemli bir fırsat olarak değerlendirildi ve gelecekte yapılacak ortak projeler için umut verici bir başlangıç olarak nitelendirildi.

Bakmadan Geçme