Ayza'nın bursluluk sınavı yoğun ilgi gördü

Ayza Koleji Genç Kalemler Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Turan Demir, bilgiyi ölçmek ve eğitim standartlarını yükseltmek adına her sene kayıt öncesi başarılı öğrencileri sınava tabi tuttuklarını açıkladı.Öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçüp, düzenledikleri sınavlarla pekiştirmeyi amaçladıklarını belirten Demir, 'Bu sene inanılmaz bir teveccühle hem dışarıdan hem de içeriden tüm öğrencilerimizi periyodik aralıklarla sınavlara tabi tuttuk. Oldukça [&hellip]

Ayza Koleji Genç Kalemler Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Turan Demir, bilgiyi ölçmek ve eğitim standartlarını yükseltmek adına her sene kayıt öncesi başarılı öğrencileri sınava tabi tuttuklarını açıkladı.
Öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçüp, düzenledikleri sınavlarla pekiştirmeyi amaçladıklarını belirten Demir, “Bu sene inanılmaz bir teveccühle hem dışarıdan hem de içeriden tüm öğrencilerimizi periyodik aralıklarla sınavlara tabi tuttuk. Oldukça yoğun ve kalabalık bir sınav süreci yaşıyoruz. Eğitimdeki kalite anlayışını tüm özel okulların sürdürebilmesi adına yeni sistemle birlikte öğrencilerimizin adaptasyon sürecini daha şimdiden başlattık diyebiliriz” dedi. Yoğun ilgi gösterilen sınav iki periyotta yapıldı.

Bakmadan Geçme