• Haberler
  • Genel
  • Ayza’da emekli öğretmenlere vefa – Kocatepe Gazetesi

Ayza’da emekli öğretmenlere vefa – Kocatepe Gazetesi

Özel Ayza Eğitim Kurumları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü akşamı verilen yemekte emekli öğretmenlere plaket verildi 24 Kasım Öğretmenler Günü akşamında Ayza Eğitim Kurumları'nca öğretmenlere akşam yemeği verildi. Kolaylı Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda emekli öğretmenler plaketle onurlandırıldılar.ÖĞRETMENLİK KUTSAL MESLEK Kolaylı Tesislerinde gerçekleştirilen akşam yemeğinin açılış konuşmasını Ayza Eğitim Kurumları Koordinatörü Ahmet Akgül yaptı. Akgül, Ayza Eğitim [&hellip]

Ayza'da emekli öğretmenlere vefa

Özel Ayza Eğitim Kurumları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü akşamı verilen yemekte emekli öğretmenlere plaket verildi

24 Kasım Öğretmenler Günü akşamında Ayza Eğitim Kurumları’nca öğretmenlere akşam yemeği verildi. Kolaylı Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda emekli öğretmenler plaketle onurlandırıldılar.
ÖĞRETMENLİK
KUTSAL MESLEK
Kolaylı Tesislerinde gerçekleştirilen akşam yemeğinin açılış konuşmasını Ayza Eğitim Kurumları Koordinatörü Ahmet Akgül yaptı. Akgül, Ayza Eğitim Kurumları’nca düzenlenen gecede meslektaşlarıyla biraraya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirtti. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Akgül, kutsal meslek olan öğretmenliği yapmaktan gurur duyduğunu ifade etti.
MERHUM ÖĞRETMENLERDE
UNUTULMADI
Ayza Eğitim Kurum Müdürü Muharrem Günay konuşmasında Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde rahmet, minnet ve saygı ile andığını söyledi. Merhum öğretmenleri de rahmetle anan Günay; “Tüm merhum meslektaşlarımızın mekanları nur olsun. Kabirleri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun. Tüm meslektaşlarımın Öğretmenler Günü kutlu olsun.” dedi.
EMEKTAR ÖĞRETMENLERE PLAKET
Türk Milli Eğitimine uzun yıllar hizmet eden, emektar, özverili öğretmenlere plaketleri verildi. Muharem Günay, 85 yaşındaki öğretmeni Kadir Çiğiltepe’ye plaketini elini öptükten sonra verdi. Daha sonra sırasıyla; Hüseyin Şenşaştımoğlu, Halil Gündoğan, Muzaffer Taşdelen, Havva Erdöl, Recep Avşar, Hasan Şahbaz, Ayten Şahbaz plaketlerini aldılar.
AYZA KURUMLARI
ÇOK CİDDİ YOL ALDI
Ayza Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Turan Demir’de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde örnek aldığı meslektaş büyükleri ile birarada olmanın büyük bir onur olduğunu ifade etti. Meslek büyüklerinin ülkeye verdiği eğitim hizmetinin zerre zerre farkında olduklarını söyleyen Demir; “Örnek aldığım meslektaş büyüklerimin ellerinden saygı ile öpüyor, şükran duygusu ile bu güzel günü kutluyorum. Ayza Eğitim Kurumları Afyon’da ki ikinci senesinde çok ciddi bir yol aldı. İki yılda bu kadar yol olmanın zor olduğuna inanan herkes bizim bildiğimiz birşeyi bilmiyor. Çünkü eğitim bir tecrübe işi. Eğitim birikimlerin gelecek kuşaklara aktarılması işidir. Eğitimde ki tecrübenin, birikimin geleceği oluşturacağı inancımızla bu yola çıktık. Emekli demeye dilim varmıyor, emektar öğretmenlerimizle birarada olmanın farklı onurunu yaşıyoruz.” dedi.
ÖĞRETMENLER
GELECEĞİN TEMİNATI
Maarrif Müfettişi Selahaddin Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasının 1981 yılından bu tarafa kesintisiz kutlandığını kaydetti. Öğretmenler Günü’nde öğretmenlik mesleğinin önemini öğretmenlere anlatmayacağını belirten Demir şöyle konuştu: “Ülkelerin kaderini öğretmenler tayin eder. Tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyor. Geleceğimizin teminatı olan öğretmenlerimize bu anlamda saygılarımı sunarak günlerini kutluyorum.” >> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme