Ayza öğrencileri alkış aldı – Kocatepe Gazetesi

Özel Ayza Fen Lisesi ile Özel Ayza Sağlık Koleji, Afyon Lisesi Konferans Salonu'nda yılsonu etkinliği düzenledi. Konferans Salonu'nun dolduğu yılsonu etkinliğinde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 'Çanakkale Şehitleri' isimli şiiri, öğrenciler tarafından sahnelendi ve büyük almış aldı. Öğrenciler, Necip Fazıl Kısakürek'in 'Sakarya' isimli şiirini de okuyarak duygusal anlar yaşattı.ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİYılsonu etkinliğinde, eğitim-öğretim sezonunda başarılı [&hellip]

Özel Ayza Fen Lisesi ile Özel Ayza Sağlık Koleji, Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda yılsonu etkinliği düzenledi. Konferans Salonu’nun dolduğu yılsonu etkinliğinde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitleri” isimli şiiri, öğrenciler tarafından sahnelendi ve büyük almış aldı. Öğrenciler, Necip Fazıl Kısakürek’in “Sakarya” isimli şiirini de okuyarak duygusal anlar yaşattı.
ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Yılsonu etkinliğinde, eğitim-öğretim sezonunda başarılı olan öğrencilere de ödülleri verildi. Ayza Koleji’nin il genelinde yaptığı TEOG deneme sınavında il birincisi olan Şemseddin Karahisari Ortaokulu öğrencisi Burak Keser’e diz üstü bilgisayar, il ikincisi olan Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencisi Rahime Hilal Atalay’a akıllı telefon, il üçüncüsü Ahmet Yesevi Ortaokulu öğrencisi Mehmet Alkan’a da tablet hediye edildi. Basketbolda il üçüncülüğü kazanan Ayza Basketbol Takımı’na da çeşitli ödüller verildi.
AZ ZAMANDA  BÜYÜK İŞLER YAPILDI
Özel Ayza Koleji Müdürü Muharrem Günay, gecede yaptığı konuşmada çalışmanın önemine dikkat çekti. Günay, “Devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün az zamanda büyük işler başardığını aklınızdan çıkarmayın. Mustafa Kemal ve silah arkadaşları yıkılmış bir imparatorluğun küllerinden bölgesinde lider, dünyada sözü geçen yeni bir devlet kurdular” dedi. Günay, “Atatürk’ün az zamanda büyük işler başarmak ilkesi Ayza eğitim kadrosu olarak bizim de ilkemiz ve yolumuzdur. Bizde az zamanda çok büyük işler başardık. Eğitim anlayışıyla, disiplin anlayışıyla her kesin adını saygı ile andığı bir okulu hayata geçirdik, mevcudumuzu bir yılda üçe katladık. Bu başarı bir ekip işidir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme