Ayza Eğitim Kurumları eğitimcileri unutmadı

Özel Ayza Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü arifesinde Şemsettin Karahisari Ortaokulu öğretmenleri ile velileriyle birlikte kahvaltı ettiler. Öğretmenlerin onore edildiği toplantıda okul hakkında sunumda yapıldı Kahvaltı sonrası Özel Ayza Eğitim Kurumları tanıtımını okulun Kurucu Müdürü Turan Demir yaptı.ÖĞRETMENSİZ KALİTELİ EĞİTİM OLMAZÖzel Ayza Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Turan Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü arifesinde meslektaşları [&hellip]

Ayza Eğitim Kurumları eğitimcileri unutmadı

Özel Ayza Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü arifesinde Şemsettin Karahisari Ortaokulu öğretmenleri ile
velileriyle birlikte kahvaltı ettiler. Öğretmenlerin onore edildiği toplantıda okul hakkında sunumda yapıldı

Kahvaltı sonrası Özel Ayza Eğitim Kurumları tanıtımını okulun Kurucu Müdürü Turan Demir yaptı.
ÖĞRETMENSİZ KALİTELİ
EĞİTİM OLMAZ
Özel Ayza Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Turan Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü arifesinde meslektaşları ve velilerle biraaraya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demir; “Merkezde var olan komplike yapıları çözebilmek ve sağlıklı bir şekilde işletebilmek için o merkezi iyi tayin etmek ve onun üzerine yoğunlaşmak gerekir. Bu bağlamda eğitimin merkezinde öğretmen vardır. Aksi unsur olarak bilinir. İyi ve kaliteli öğretmenin olmadığı bir yerde kaliteli bir öğretim söz konusu olamaz. Bu yüzden öğretmenlere verilen değerin günden güne artması ve onların her alanda ön plana çıkarılması çok önemlidir. Biz Özel Ayza Eğitim Kurumları olarak buna canı gönülden inanıyoruz.” dedi.
ÖĞRETMENİN
EMEĞİ YADSINAMAZ
Bir ülke geleceğinin genç nesle, genç neslin geleceğinin de öğretmenlere bağlı oldğuna vurgu yapan Demir; “Eğer onları doğru eğitebilir, doğru öğretebilirsek onlarla birlikte yarına hazır ve sağlıklı bir nesil yetiştirmiş oluruz. Bu yüzden biz öğretmenlere vermiş olduğumuz değeri, onların emeğine duyduğumuz saygıyı, onların yarınlardaki rolünü bildiğimizi belirtmek için bugün böyle güzel bir organizasyona imza attık. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.” diye konuştu.
OKULUN TANITIM SUNUMU YAPILDI
24 Kasım Öğretmenler Günü gibi anlamıl bir günde Ayza Eğitim Kurumlarının özel bir etkinliği olmasını istediklerinden söz eden Demir şöyle konuştu: “Biz eğitimde en önemli unsurun öğretmen olduğu inancını hiçbir zaman yitirmedik. Bu inançla çıktığımız bu yolda sizlerin tecrübesinden, tavsiyelerinden, emeğinden ziyadesiyle yararlanmak ve buna duyduğumuz minneti ve saygıyı, yarınımızın sizin ellerinizde olacağı inancını belirtmek için burada bir araya gelmeyi düşündük. Bu anlamda bize destek olan okul müdürümüze, siz değerli öğretmenlerimize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” Şemsettin Karahisar-i Okul Aile Birliği Yönetimi ve Özel Ayza Kurumları Yönetim Kurulu Öğretmenlere günün anısına hediyeler verdiler. Program öğrenci velilerine Özel Ayza Eğitim Kurumları sunumu ile tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme