• Haberler
  • Spor
  • Ayza başarıya doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Ayza başarıya doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar özel eğitim kurumlarından Ayza Eğitim Kurumları Genç Kalemler Kurumu spor dallarındaki başarılı sonuçlarla göz dolduruyor. Atletizm, Satranç, Kort Tenisi olmak üzere aldığı derece ve madalyalarla eğitim kurumu rakiplerine ciddi anlamda fark attı.ATLETİZM VE KORT TENİSİNDE ÜSTÜN BAŞARIGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Okul Sporları müsabakalarında Atletizm [&hellip]

Afyonkarahisar özel eğitim kurumlarından Ayza Eğitim Kurumları Genç Kalemler Kurumu spor dallarındaki başarılı sonuçlarla göz dolduruyor. Atletizm, Satranç, Kort Tenisi olmak üzere aldığı derece ve madalyalarla eğitim kurumu rakiplerine ciddi anlamda fark attı.
ATLETİZM VE KORT TENİSİNDE ÜSTÜN BAŞARI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları müsabakalarında Atletizm dalında 100 metre dalında Hasan Hüseyin Güngör il ikincisi, 200 metrede Ramazan Buran il birincisi, 400 metre koşuda ise Ramazan Buran ve İhsan Badak madalyaları topladı.
Kort Tenisinde ise okul olarak il üçüncüsü olan Ayza Koleji başarılı öğrencileri Berra Akdağ, Zilkade Öz, Hazal Kasapoğlu ve Rümeysa Sözüer ile rekora doğru koşarken, Badminton dalında ise Elif Umarova, Beste Özdoğan, Ayşe Aslan, Şevval Yılmaz ve Melisa Sert ile il üçüncüsü oldu.
AYZA SATRANÇ’TA TAKIM OLARAK DÖRDÜNCÜLÜK ALDI
Son olarak en büyük başarıları ile Satranç turnuvasında Cem Keser ile hem centilmenlik kupası hem de il dördüncülüğünü alan Ayza Koleji, Mertcan Tangül, Muhammed Burak Öztürk, Ertuğrul Açıkgöz ve Ömer Mengi adlı öğrencileri ile başarılar elde etti.

  

Bakmadan Geçme