Ayvalı’dan Susuz’a ağır darbe

Ligin zirvesinde yer alan Susuz Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Ayvalıspor'a son dakikada mağlup oldu. Emirdağspor Susuz’un teklemesi ile zirvede yalnız kaldı   Süper Amatör Ligde sezona iyi bir başlayan Emirdağspor ile aynı puanla zirve ortağı olan Susuz Belediyespor ligin 7. haftasında Ayvalıspor'u ağırladı. Karşılaşmaya etkili başlayan ve rakip kalede gol arayan Susuz Belediyespor 21. [&hellip]

Ligin zirvesinde yer alan Susuz Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Ayvalıspor’a son dakikada mağlup oldu. Emirdağspor Susuz’un teklemesi ile zirvede yalnız kaldı

Süper Amatör Ligde sezona iyi bir başlayan Emirdağspor ile aynı puanla zirve ortağı olan Susuz Belediyespor ligin 7. haftasında Ayvalıspor’u ağırladı. Karşılaşmaya etkili başlayan ve rakip kalede gol arayan Susuz Belediyespor 21. dakikada Lütfü Solak ile golü buldu. Golden sonra iki takım da skoru değiştirme adına önemli pozisyonlar yakalamasına karşılık ilk 45 dakikada 1-0 Susuz Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.
Ayvalıspor 65. dakikada Mehmet Balaban’ın golüyle skora 1-1’lik eşitliği getirdi.
74. dakikada Susuz Belediyespor’lu Sezer Candan ile Ayvalısporlu Soner Mermer arasında yaşanan gerginlik sonrasında maçın hakemi Niyazi Balcın iki oyuncuyu da kırmızı kartla oyundan ihraç etti.
82. dakikada kazandığı penaltı atışında Lütfi Solak topu ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi. Bu golden sonra bu kez Ayvalıspor rakip kalede etkili olmaya başladı. 86. dakikada Ayvalıspor’un kazandığı penaltı atışında Mehmet Balaban topu ağlara gönderdi ve skora 2-2’lik eşitlik geldi.
88. dakikasında Yasin Tekeli yaklaşık 50 metreden attığı golle ile Ayvalıspor 3-2 öne geçerek önemli bir avantaj yakaladı. Rakibine yanıt vermek için savunma güvenliğini bırakan Susuz Belediyespor’un zaafından 90. dakikada kontra atakta Yasin Tekeli’nin golü ile farkı artıran Ayvalıspor maçı 4-2 kazanarak puanını 12’ye yükseltti ve 5. sıraya yükseldi.
Son dakikalarda skor üstünlüğünü koruyamayan ve sezonun ilk mağlubiyetini alan Susuz Belediyespor ise 18 puanda kaldı ve haftayı 2. sırada tamamladı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme