Ayvalı’dan 3 Sözleşme Daha

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen kulüpler arasında yer alan Ayvalıspor, yeni sözleşmeler imzaladı. 2 iç transfere imza atan Ayvalı bir de dıştan transfer yaptı

Süper Amatör Lig’de geçen sezon başarılı bir başlangıç yapan Ayvalıspor, ligin sonunu getirememiş ve ligi 8’inci sırada bitirmişti. Yeni sezona hazırlıklarına hızlı bir şekilde giren Ayvalı, dış transferde başarılı futbolcu Onurhan Özdemir, ile anlaşırken iç transferde ise Kadir Yavuz ve Kadir Yiğit ile anlaşma sağladı.

Ayvalıspor’dan futbolcularla ile ilgili yapılan açıklamada, “Eskişehir Süper Amatör’de oynamış, Afyonspor’da profesyonellik yaşamış, Emirdağspor, Şuhut Hisarspor, Salar Belediyespor, gibi takımlarda da forma giymiş olan futbolcumuz Onurhan Özdemir ile anlaşmış bulunmaktayız. Geçen sezon da Ayvalıspor’umuz için ter döken genç futbolcumuz Kadir Yavuz yeniden anlaşmış bulunmaktayız. Adeta Ayvalıspor’umuz ile bütünleşmiş, vefakâr, görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan ve getiren, geleceğin parlayan yıldızı Kadir Yiğit. Geçen sezon da takımımızda ter döken başarılı file bekçimiz Kadir Yiğit ile bu sezon da anlaşmış bulunmaktayız.” ifadelerine yer verdi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme